Home News Forum Articles
  Welcome back Join CF
You are here You are here: Home | Forum | BT speaking clock is no more on Virgin Media and T-Mobile!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most of the discussions, articles and other free features. By joining our Virgin Media community you will have full access to all discussions, be able to view and post threads, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own images/photos, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please join our community today.


Welcome to Cable Forum
Go Back   Cable Forum > Virgin Media Services > Virgin Media Fixed Phone Service

BT speaking clock is no more on Virgin Media and T-Mobile!
Reply
 
Thread Tools
Old 01-09-2009, 14:23   #1
m419
Inactive
 
Join Date: Jul 2005
Location: London
Services: BT Broadband,BT Anytime calls,Sky entertainment extra HD,Vodafone pay monthly
Posts: 1,512
m419 has a fine set of Quadsm419 has a fine set of Quadsm419 has a fine set of Quadsm419 has a fine set of Quadsm419 has a fine set of Quadsm419 has a fine set of Quadsm419 has a fine set of Quadsm419 has a fine set of Quadsm419 has a fine set of Quadsm419 has a fine set of Quadsm419 has a fine set of Quadsm419 has a fine set of Quadsm419 has a fine set of Quadsm419 has a fine set of Quads
BT speaking clock is no more on Virgin Media and T-Mobile!

Have just noticed that Virgin Media and T-Mobile now have there own Speaking clock! Wonder why they stopped using BT's? afterall it does give it the same time lol
m419 is offline   Reply With Quote
Advertisement
Old 01-09-2009, 14:25   #2
Stuart
-
Cable Forum Team
 
Stuart's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Somewhere
Services: Virgin for TV and Internet, BT for phone
Posts: 26,547
Stuart has a lot of silver blingStuart has a lot of silver blingStuart has a lot of silver blingStuart has a lot of silver bling
Stuart has a lot of silver blingStuart has a lot of silver blingStuart has a lot of silver blingStuart has a lot of silver blingStuart has a lot of silver blingStuart has a lot of silver blingStuart has a lot of silver blingStuart has a lot of silver blingStuart has a lot of silver blingStuart has a lot of silver blingStuart has a lot of silver blingStuart has a lot of silver blingStuart has a lot of silver blingStuart has a lot of silver blingStuart has a lot of silver blingStuart has a lot of silver blingStuart has a lot of silver blingStuart has a lot of silver blingStuart has a lot of silver blingStuart has a lot of silver bling
Re: BT speaking clock is no more on Virgin Media and T-Mobile!

Cost? BT will probably charge for the use of theirs..
Stuart is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2009, 14:38   #3
Ben B
cf.mega poster
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 4,931
Ben B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze array
Ben B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze array
Re: BT speaking clock is no more on Virgin Media and T-Mobile!

Haha, I just tried it "At the third stroke, the time from Virgin Media will be..."

---------- Post added at 14:38 ---------- Previous post was at 14:35 ----------

Just tried it on my mobile and O2 still use BT
Ben B is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2009, 17:32   #4
greyposter
cf.addict
 
Join Date: Feb 2009
Location: Bristol
Services: Tivio500
Posts: 241
greyposter is just really nicegreyposter is just really nicegreyposter is just really nicegreyposter is just really nicegreyposter is just really nicegreyposter is just really nice
Re: BT speaking clock is no more on Virgin Media and T-Mobile!

What is the number please ?
greyposter is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2009, 17:56   #5
Ben B
cf.mega poster
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 4,931
Ben B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze array
Ben B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze array
Re: BT speaking clock is no more on Virgin Media and T-Mobile!

123
Ben B is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2009, 19:18   #6
greyposter
cf.addict
 
Join Date: Feb 2009
Location: Bristol
Services: Tivio500
Posts: 241
greyposter is just really nicegreyposter is just really nicegreyposter is just really nicegreyposter is just really nicegreyposter is just really nicegreyposter is just really nice
Re: BT speaking clock is no more on Virgin Media and T-Mobile!

123,even I should remember that.Thanks a lot.
greyposter is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2009, 20:26   #7
nutellajunkie
Inactive
 
nutellajunkie's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: 127.0.0.1
Posts: 285
nutellajunkie will become famous soon enoughnutellajunkie will become famous soon enoughnutellajunkie will become famous soon enough
Re: BT speaking clock is no more on Virgin Media and T-Mobile!

is it still 10p a shot?
nutellajunkie is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2009, 14:06   #8
Daz555
cf.member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 54
Daz555 is an unknown quantity at this point
Re: BT speaking clock is no more on Virgin Media and T-Mobile!

Who on would need the speaking clock whilst at home these days? TV, Internet, DAB Radio, mobile phone, there are so many places with accurate time these days - even my ancient VCR is tapped into that radio frequency time gizmo.

I remember when they changed the BT voice back in the 80s - there was a bit of an uproar as I recall.
Daz555 is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 21:40.


Server: xenon.zmnt.net
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.