Home News Forum Articles
  Welcome back Join CF
You are here You are here: Home | Forum | Moved router issue

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most of the discussions, articles and other free features. By joining our Virgin Media community you will have full access to all discussions, be able to view and post threads, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own images/photos, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please join our community today.


Welcome to Cable Forum
Go Back   Cable Forum > Virgin Media Services > Virgin Media Installation Issues

Moved router issue
Reply
 
Thread Tools
Old 18-11-2020, 17:09   #1
2old4this
cf.addict
 
Join Date: Jan 2004
Location: High Wycombe
Age: 51
Posts: 260
2old4this has disabled reputation
Moved router issue

I have moved my hub 3 from loft to down living room we already VM cable when we had tv fews ago but not any more. connected all cables for few hours now getting green flashing light no internet
2old4this is offline   Reply With Quote
Advertisement
Old 18-11-2020, 17:18   #2
Chris
Trollsplatter
Cable Forum Team
 
Chris's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: North of Watford
Services: Humane elimination of all common Internet pests
Posts: 33,087
Chris has a golden auraChris has a golden auraChris has a golden auraChris has a golden auraChris has a golden aura
Chris has a golden auraChris has a golden auraChris has a golden auraChris has a golden auraChris has a golden auraChris has a golden auraChris has a golden auraChris has a golden auraChris has a golden auraChris has a golden auraChris has a golden auraChris has a golden auraChris has a golden aura
Re: Moved router issue

There's not really enough information here to help you. What have you connected your Hub3 to?
Chris is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2020, 17:28   #3
2old4this
cf.addict
 
Join Date: Jan 2004
Location: High Wycombe
Age: 51
Posts: 260
2old4this has disabled reputation
Re: Moved router issue

Quote:
Originally Posted by Chris View Post
There's not really enough information here to help you. What have you connected your Hub3 to?
To the Virgin media cable that comes from out side
2old4this is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2020, 17:37   #4
Chris
Trollsplatter
Cable Forum Team
 
Chris's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: North of Watford
Services: Humane elimination of all common Internet pests
Posts: 33,087
Chris has a golden auraChris has a golden auraChris has a golden auraChris has a golden auraChris has a golden aura
Chris has a golden auraChris has a golden auraChris has a golden auraChris has a golden auraChris has a golden auraChris has a golden auraChris has a golden auraChris has a golden auraChris has a golden auraChris has a golden auraChris has a golden auraChris has a golden auraChris has a golden aura
Re: Moved router issue

I'm assuming you mean you've connected it to the wall box on the inside of your house, rather than trying to connect it directly to a cable coming through the wall.

When was the last time the wall box you've connected to was successfully used for anything?
Chris is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2020, 17:38   #5
spiderplant
cf.mega poster
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 7,993
spiderplant has a pair of shiny starsspiderplant has a pair of shiny stars
spiderplant has a pair of shiny stars
Re: Moved router issue

Sounds like that cable isn't connected any more
spiderplant is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2020, 18:02   #6
2old4this
cf.addict
 
Join Date: Jan 2004
Location: High Wycombe
Age: 51
Posts: 260
2old4this has disabled reputation
Re: Moved router issue

Quote:
Originally Posted by spiderplant View Post
Sounds like that cable isn't connected any more
Yea looks like one in loft the cable is connected and one in the living room has been disconnected hopefully they can come out and reconnect it
2old4this is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2020, 20:35   #7
sollp
cf.mega poster
 
Join Date: Mar 2005
Location: here
Age: 51
Services: Virginmobile,Sky TV, ZEN 76Mb,ZEN Phone line.
Posts: 1,275
sollp is the helpful onesollp is the helpful onesollp is the helpful onesollp is the helpful onesollp is the helpful onesollp is the helpful onesollp is the helpful onesollp is the helpful onesollp is the helpful onesollp is the helpful onesollp is the helpful onesollp is the helpful onesollp is the helpful onesollp is the helpful onesollp is the helpful onesollp is the helpful onesollp is the helpful onesollp is the helpful one
Re: Moved router issue

Quote:
Originally Posted by 2old4this View Post
Yea looks like one in loft the cable is connected and one in the living room has been disconnected hopefully they can come out and reconnect it
At a cost?
__________________
"Once a Poacher, Always a Poacher"
sollp is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2020, 20:45   #8
2old4this
cf.addict
 
Join Date: Jan 2004
Location: High Wycombe
Age: 51
Posts: 260
2old4this has disabled reputation
Re: Moved router issue

Quote:
Originally Posted by sollp View Post
At a cost?
Any idea what cost is as I been told its only a 5 min job
2old4this is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2020, 21:05   #9
sollp
cf.mega poster
 
Join Date: Mar 2005
Location: here
Age: 51
Services: Virginmobile,Sky TV, ZEN 76Mb,ZEN Phone line.
Posts: 1,275
sollp is the helpful onesollp is the helpful onesollp is the helpful onesollp is the helpful onesollp is the helpful onesollp is the helpful onesollp is the helpful onesollp is the helpful onesollp is the helpful onesollp is the helpful onesollp is the helpful onesollp is the helpful onesollp is the helpful onesollp is the helpful onesollp is the helpful onesollp is the helpful onesollp is the helpful onesollp is the helpful one
Re: Moved router issue

Quote:
Originally Posted by 2old4this View Post
Any idea what cost is as I been told its only a 5 min job
There is a cost to VM to send an engineer out, you might get lucky but it should be a call out at your expense
__________________
"Once a Poacher, Always a Poacher"
sollp is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2020, 21:24   #10
spiderplant
cf.mega poster
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 7,993
spiderplant has a pair of shiny starsspiderplant has a pair of shiny stars
spiderplant has a pair of shiny stars
Re: Moved router issue

£99

https://www.virginmedia.com/shop/the...ff/priceguides
spiderplant is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2020, 21:35   #11
Mr K
Lefty Liberal Remoaner
 
Mr K's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Services: TV, Phone, BB, a wife
Posts: 6,683
Mr K has a bronze arrayMr K has a bronze arrayMr K has a bronze array
Mr K has a bronze arrayMr K has a bronze arrayMr K has a bronze arrayMr K has a bronze arrayMr K has a bronze arrayMr K has a bronze arrayMr K has a bronze arrayMr K has a bronze arrayMr K has a bronze arrayMr K has a bronze arrayMr K has a bronze arrayMr K has a bronze arrayMr K has a bronze arrayMr K has a bronze arrayMr K has a bronze arrayMr K has a bronze arrayMr K has a bronze array
Re: Moved router issue

Quote:
Originally Posted by spiderplant View Post
Why not £94.06 or £104.67?
Prices like £99 indicate a rip off.
Mr K is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2020, 21:38   #12
RobboEdin
cf.mega poster
 
RobboEdin's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1,920
RobboEdin has reached the bronze age
RobboEdin has reached the bronze ageRobboEdin has reached the bronze ageRobboEdin has reached the bronze ageRobboEdin has reached the bronze ageRobboEdin has reached the bronze ageRobboEdin has reached the bronze ageRobboEdin has reached the bronze ageRobboEdin has reached the bronze ageRobboEdin has reached the bronze age
Re: Moved router issue

Quote:
Originally Posted by Mr K View Post
Why not £94.06 or £104.67?
Prices like £99 indicate a rip off.
OK Iíll make sure itís £104.67.
RobboEdin is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2020, 22:27   #13
spiderplant
cf.mega poster
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 7,993
spiderplant has a pair of shiny starsspiderplant has a pair of shiny stars
spiderplant has a pair of shiny stars
Re: Moved router issue

Quote:
Originally Posted by Mr K View Post
Why not £94.06 or £104.67?
Prices like £99 indicate a rip off.
OK, for you, £82.50 plus VAT
spiderplant is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2020, 23:10   #14
2old4this
cf.addict
 
Join Date: Jan 2004
Location: High Wycombe
Age: 51
Posts: 260
2old4this has disabled reputation
Re: Moved router issue

Technician Installation

£30 per installation
2old4this is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2020, 23:57   #15
spiderplant
cf.mega poster
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 7,993
spiderplant has a pair of shiny starsspiderplant has a pair of shiny stars
spiderplant has a pair of shiny stars
Re: Moved router issue

Quote:
Originally Posted by 2old4this View Post
Technician Installation

£30 per installation
That's where new kit is being installed. The one that applies to you is:
Quote:
Technician Appointments - A request by you to change the home set up of your services (for example if you would like your equipment moved to a different location)
£99 charge per appointment plus other associated costs on a case by case basis
(There wouldn't be any additional costs in your case)

You might actually be better off getting a TV box installed downstairs, then swapping them over yourself.
spiderplant is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 14:23.


Server: curium.zmnt.uk
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.