Home News Forum Articles
  Welcome back Join CF
You are here You are here: Home | Forum | Virgin Media Changelog

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most of the discussions, articles and other free features. By joining our Virgin Media community you will have full access to all discussions, be able to view and post threads, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own images/photos, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please join our community today.


Welcome to Cable Forum
Go Back   Cable Forum > Virgin Media Services > Virgin Media TV Service

Virgin Media Changelog
Reply
 
Thread Tools
Old 26-03-2013, 08:29   #841
spiderplant
cf.mega poster
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 7,396
spiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny star
spiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny star
Re: Virgin Media Changelog

I think he means the TiVo's channel logo. They always take a while to update.
spiderplant is offline   Reply With Quote
Advertisement
Old 26-03-2013, 08:46   #842
denphone
Still alive and happy
 
denphone's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: In the land of beyond and beyond.
Services: XL BB, 2 V6 boxes , XL TV.
Posts: 48,165
denphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver bling
denphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver bling
Re: Virgin Media Changelog

Nor on mine either.
__________________
“The only lesson you can learn from history is that it repeats itself”
denphone is online now   Reply With Quote
Old 26-03-2013, 14:47   #843
Media Boy
GOT NEWS? PM me.
 
Media Boy's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Media Boy HQ
Posts: 12,251
Media Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny stars
Media Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny stars
Re: Virgin Media Changelog

Quote:
Originally Posted by Jameseh View Post
Haven't changed the logo though.
I am not talking about the logo.

On non-TiVo boxes when you look up BBC HD on Channel 187 it now says BBC TWO HD.
__________________
Virgin - Updated Aug. 09th.
Blog - Updated Nov. 13th.
What may launch - Nov. 13th.
Media Boy is offline   Reply With Quote
Old 26-03-2013, 15:12   #844
fuzhoudragon
cf.member
 
fuzhoudragon's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: KIRKCALDY, FIFE
Services: Premiere collection
Posts: 20
fuzhoudragon is an unknown quantity at this point
Re: Virgin Media Changelog

also on my tivo now
fuzhoudragon is offline   Reply With Quote
Old 28-03-2013, 03:31   #845
Media Boy
GOT NEWS? PM me.
 
Media Boy's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Media Boy HQ
Posts: 12,251
Media Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny stars
Media Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny stars
Re: Virgin Media Changelog

As of Today (28/03/13):

CHANNELS CLOSE:
-Sky Movies Classics has close on Virgin Channel 411.
-Sky Movies Indies has close on Virgin Channel 412.
-Sky Movies Classics HD has close on Virgin Channel 441.
-Sky Movies Indies HD has close on Virgin Channel 442.
-Disney Cinemagic has close on Virgin Channel 728.

CHANNEL LAUNCHES:
-Sky Movies Disney has launch on Virgin Channel 407.
-Sky Movies Select has launch on Virgin Channel 412.
-Sky Movies Disney HD has launch on Virgin Channel 437.
-Sky Movies Select HD has launch on Virgin Channel 442.

CHANNELS REBRANDED:
-Sky Movies Modern Greats has been rebranded as Sky Movies Greats on Virgin Channel 410.
-Sky Movies Modern Greats HD has been rebranded as Sky Movies Greats HD on Virgin Channel 440.

CHANNELS ON THE MOVE:
-Sky Movies Crime & Thriller has move from Virgin Channel 407 to Virgin Channel 411.
-Sky Movies Crime & Thriller HD has move from Virgin Channel 437 to Virgin Channel 441.
__________________
Virgin - Updated Aug. 09th.
Blog - Updated Nov. 13th.
What may launch - Nov. 13th.
Media Boy is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2013, 00:27   #846
Media Boy
GOT NEWS? PM me.
 
Media Boy's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Media Boy HQ
Posts: 12,251
Media Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny stars
Media Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny stars
Re: Virgin Media Changelog

As of Today (02/04/13):

CHANNEL LAUNCH:
-Vintage TV has launch on Virgin Channel 343.

CHANNEL ON THE MOVE:
-Al Jazeera Arabic has move from Virgin Channel 836 to Virgin Channel 831.
__________________
Virgin - Updated Aug. 09th.
Blog - Updated Nov. 13th.
What may launch - Nov. 13th.
Media Boy is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2013, 18:37   #847
Skie
a giant headend
 
Join Date: Jan 2011
Location: Liverpool
Posts: 1,011
Skie has reached the bronze age
Skie has reached the bronze ageSkie has reached the bronze ageSkie has reached the bronze ageSkie has reached the bronze age
Re: Virgin Media Changelog

Quote:
Originally Posted by Kushan View Post
I'm sure the're be a renumbering at some point. I hope that when it happens, they do what sky did and place the HD channels up front and let the SD variants drop down to the obscure high numbers.
I dont see why they can't just have the TiVo do it for you, have 101 default to BBC One HD if you have a HDTV and SD if you dont. Only problem would be the regional stuff but that shouldn't be an issue for too long.

But as a stop gap yeah, do what discovery have done and put the HD channel before the SD channel. Or even better, downscale the HD stuff with the hardware so you dont even need SD channels in the future.
Skie is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2013, 18:53   #848
Jameseh
Guest
 
Posts: n/a
Re: Virgin Media Changelog

Quote:
Originally Posted by Skie View Post
Or even better, downscale the HD stuff with the hardware so you dont even need SD channels in the future.
Yeah I'm not sure why they don't do that now, especially on Sky where they're reaching the boxes limit for channel numbers.
  Reply With Quote
Old 03-04-2013, 12:36   #849
OLD BOY
Experience is everything
 
Join Date: Mar 2008
Location: Wokingham
Services: 2 V6 boxes; Full House; Now TV, Amazon and Netflix; VM broadband and landline
Posts: 7,715
OLD BOY has a bronze arrayOLD BOY has a bronze arrayOLD BOY has a bronze array
OLD BOY has a bronze arrayOLD BOY has a bronze arrayOLD BOY has a bronze array
Re: Virgin Media Changelog

Quote:
Originally Posted by Jameseh View Post
Yeah I'm not sure why they don't do that now, especially on Sky where they're reaching the boxes limit for channel numbers.
Not sure how Sky do it, but I wouldn't want everything on BBC1 suddenly recording in HD! I would soon run out of recording space on my TIVO, and I've got a 1 TB box!
OLD BOY is online now   Reply With Quote
Old 03-04-2013, 12:46   #850
BenMcr
Virgin Media Staff
 
Join Date: Nov 2006
Location: Manchester
Services: Virgin Media V6 x2, Full House TV, VIVID 350
Posts: 16,486
BenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny stars
BenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny stars
Re: Virgin Media Changelog

Quote:
Originally Posted by Jameseh View Post
Yeah I'm not sure why they don't do that now, especially on Sky where they're reaching the boxes limit for channel numbers.
You'd need boxes that are much more technically advanced than they currently are to do that - meaning they'd be more expensive
__________________
I work for Virgin Media but all views are my own.
BenMcr is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2013, 02:25   #851
Media Boy
GOT NEWS? PM me.
 
Media Boy's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Media Boy HQ
Posts: 12,251
Media Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny stars
Media Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny stars
Re: Virgin Media Changelog

As of Today (04/04/13):

CHANNELS LAUNCHES:
-France 24 (English) has launch on Virgin Channel 624.
-France 24 (French) has launch on Virgin Channel 832.
__________________
Virgin - Updated Aug. 09th.
Blog - Updated Nov. 13th.
What may launch - Nov. 13th.
Media Boy is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2013, 18:36   #852
Skie
a giant headend
 
Join Date: Jan 2011
Location: Liverpool
Posts: 1,011
Skie has reached the bronze age
Skie has reached the bronze ageSkie has reached the bronze ageSkie has reached the bronze ageSkie has reached the bronze age
Re: Virgin Media Changelog

Quote:
Originally Posted by BenMcr View Post
You'd need boxes that are much more technically advanced than they currently are to do that - meaning they'd be more expensive
Not really, they all have onboard hardware scalers (otherwise they would need a separate box for SD and the various specs of HDTV) so it's really just a case of making the software know what to do when it encounters a channel in a format it knows the TV can't support.
Skie is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2013, 18:53   #853
BenMcr
Virgin Media Staff
 
Join Date: Nov 2006
Location: Manchester
Services: Virgin Media V6 x2, Full House TV, VIVID 350
Posts: 16,486
BenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny stars
BenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny stars
Re: Virgin Media Changelog

Quote:
Originally Posted by Skie View Post
Not really, they all have onboard hardware scalers (otherwise they would need a separate box for SD and the various specs of HDTV) so it's really just a case of making the software know what to do when it encounters a channel in a format it knows the TV can't support.
Suppose it depends on how you expect it to do it - if I remember correctly the V+ HD box could output HD in SD, but it would still record it in HD as it just records the channel feed.

What I meant was a box that would record HD in SD (going from OLD BOY's comment) depending on the settings.
__________________
I work for Virgin Media but all views are my own.
BenMcr is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2013, 18:02   #854
Ben B
cf.mega poster
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 4,931
Ben B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze array
Ben B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze arrayBen B has a bronze array
Re: Virgin Media Changelog

As of 30/3/2013
- Sky Arts 2 has been rebranded Sky Arts Rieu on Virgin channel 283 until 14th April
- Sky Arts 2 HD has been rebranded Sky Arts Rieu HD on Virgin channel 284 until 14th April
Ben B is offline   Reply With Quote
Old 16-04-2013, 01:32   #855
Media Boy
GOT NEWS? PM me.
 
Media Boy's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Media Boy HQ
Posts: 12,251
Media Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny stars
Media Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny starsMedia Boy has a pair of shiny stars
Re: Virgin Media Changelog

As of Today (16/04/13):

CHANNELS REBRANDED:
-Crime & Investigation Network has been rebranded as CI on Virgin Channel 237.
-Sky Arts Rieu has been rebranded as Sky Arts 2 on Virgin Channel 283.
-Sky Arts Rieu HD has been rebranded as Sky Arts 2 HD on Virgin Channel 284.

CHANNEL LAUNCH:
-Create & Craft has launch on Virgin Channel 748.
__________________
Virgin - Updated Aug. 09th.
Blog - Updated Nov. 13th.
What may launch - Nov. 13th.
Media Boy is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:19.


Server: xenon.zmnt.net
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.