Home News Forum Articles
  Welcome back Join CF
You are here You are here: Home | Forum | Win 10 Speed slow

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most of the discussions, articles and other free features. By joining our Virgin Media community you will have full access to all discussions, be able to view and post threads, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own images/photos, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please join our community today.


Welcome to Cable Forum
Go Back   Cable Forum > Virgin Media Services > Virgin Media Internet Service

Win 10 Speed slow
Reply
 
Thread Tools
Old Today, 12:46   #16
General Maximus
C/O Felix Legion
 
General Maximus's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Lincoln
Services: phone + L TV + 350mbit BB + Sky+HD
Posts: 7,525
General Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze array
General Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze array
Re: Win 10 Speed slow

If i were you i would put the shub in modem mode temporarily, directly connect the dodgy pc and see what you get.

What happened to the proper router you was going to get after xmas?
__________________
Join the Mockingjay, join the fight
General Maximus is offline   Reply With Quote
Advertisement
Old Today, 13:30   #17
SnoopZ
CF Resident Dog
 
SnoopZ's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 10,913
SnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny stars
SnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny stars
Re: Win 10 Speed slow

Quote:
Originally Posted by General Maximus View Post
If i were you i would put the shub in modem mode temporarily, directly connect the dodgy pc and see what you get.

What happened to the proper router you was going to get after xmas?
Just what I said so he bypasses all his other gear, I suspect the issue isn't Windows 10 unless it is a driver issue.
__________________
PSN: Snoopzster
How to post a Youtube video on CF[youtube]video code[/youtube ]
SnoopZ is online now   Reply With Quote
Old Today, 15:48   #18
copernob
cf.member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 94
copernob can only hope to improve
Re: Win 10 Speed slow

general Maximus--I still contemplating on whether to buy a Router..Using power plugs at moment n they work well...I have updated drivers, No Change. I beginning to think it could be to a Windows 10 update. This Wi-Fi still flashing on theRouter..Going to switch it off n On to see if that does it. If not, I'll try a hammer lol
copernob is online now   Reply With Quote
Old Today, 15:50   #19
Hugh
Hic Sunt Dracones
Cable Forum Team
 
Hugh's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Age: 62
Services: Premiere Collection
Posts: 32,110
Hugh has a golden auraHugh has a golden auraHugh has a golden auraHugh has a golden auraHugh has a golden auraHugh has a golden auraHugh has a golden aura
Hugh has a golden auraHugh has a golden auraHugh has a golden auraHugh has a golden auraHugh has a golden aura
Re: Win 10 Speed slow

Is your Win10 PC connected through power plugs?
__________________
If my post is in bold and this colour, it's a Moderator Request.
Hugh is offline   Reply With Quote
Old Today, 16:37   #20
copernob
cf.member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 94
copernob can only hope to improve
Re: Win 10 Speed slow

No. Direct Ethernet Cat 6 Cables. All New. All Working. For some reason I just discovered that my Network says---Network2 private network. nothing in between then it says Connections Ethernet. STRANGE is that as it was a "Home Network" What changed it ???I tried a New connection or network n it wanted me to put in my Provider n password. WHY ? not ever done that before..Sorry to trouble you all but when it comes to Networks I no ruddy good. lol

---------- Post added at 16:37 ---------- Previous post was at 16:35 ----------

Wi-Fi stopped flashing since I switched hub off n restarted...
copernob is online now   Reply With Quote
Old Today, 17:07   #21
SnoopZ
CF Resident Dog
 
SnoopZ's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 10,913
SnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny stars
SnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny stars
Re: Win 10 Speed slow

If the hub3 has a flashing WiFi light then that is strange as the only light meant to be on is the white bar at the bottom of the hubs in router mode.

As already suggested connect the hub3 direct to the windows 10 pc in modem mode turn all off and on again then see what happens, if you don't do this it makes your problem difficult, this will remove your other stuff from the loop.
__________________
PSN: Snoopzster
How to post a Youtube video on CF[youtube]video code[/youtube ]
SnoopZ is online now   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (2 members and 2 guests)
daveeb, copernob
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 17:19.


Server: xenon.zmnt.net
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.