Home News Forum Articles
  Welcome back Join CF
You are here You are here: Home | Forum | BQM questions.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most of the discussions, articles and other free features. By joining our Virgin Media community you will have full access to all discussions, be able to view and post threads, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own images/photos, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please join our community today.


Welcome to Cable Forum
Go Back   Cable Forum > Virgin Media Services > Virgin Media Internet Service

BQM questions.
Reply
 
Thread Tools
Old 11-06-2022, 08:49   #1
sevsman
cf.member
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 8
sevsman is an unknown quantity at this point
BQM questions.

https://www.thinkbroadband.com/broad...6b6a3a427b1fe8

Good morning all,

Firstly, I'm sorry if I've not attached the BQM properly but I very rarely have to attach anything on a forum

Is this just too early (I set it up yesterday evening) or is somety dramatically wrong with my connection?

Many thanks,

Nathan
sevsman is offline   Reply With Quote
Advertisement
Old 11-06-2022, 08:58   #2
SnoopZ
CF Resident Dog
 
SnoopZ's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
SnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny stars
SnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny stars
Re: BQM questions.

You will need to go into your modem settings and disable a setting, I think it maybe called 'ip flood protection' ,on my Hub3 you find this under Advanced/Security/Firewall but if you have a different modem the option maybe called something else as I can't remember.
__________________
PSN: Snoopzster
SnoopZ is online now   Reply With Quote
Old 11-06-2022, 09:19   #3
sevsman
cf.member
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 8
sevsman is an unknown quantity at this point
Re: BQM questions.

Thanks very much mate. I'll loo I to it now and I've just read that maybe the IP address I've given it could be wrong too.
I'll come back as soon as I've got it sorted

EDIT.....

I've enabled "respond to ping on internet port" on my Nighthawk and now it's monitoring. I'll post up again once the graph is full

Last edited by sevsman; 11-06-2022 at 10:04.
sevsman is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2022, 16:54   #4
sevsman
cf.member
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 8
sevsman is an unknown quantity at this point
Re: BQM questions.

Ok, so here goes again.
Could someone in the know please take a look and let me know how I'm doing?

Many thanks,
Nathan


https://www.thinkbroadband.com/broad...caad4d5b989b40
sevsman is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2022, 18:43   #5
Taf
cf.mega poster
 
Taf's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Kairdiff-by-the-sea
Age: 66
Services: TVXL BBXL Superhub 2ac (wired) 1Tb Tivo
Posts: 9,242
Taf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny star
Taf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny star
Re: BQM questions.

That looks OK.

Mine threw a wobbly earlier. Weekend fiddling?

Attached Images
File Type: jpg graph.jpg (112.4 KB, 1 views)
Taf is offline   Reply With Quote
Old 14-06-2022, 12:05   #6
sevsman
cf.member
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 8
sevsman is an unknown quantity at this point
Re: BQM questions.

I seem to be getting some spikes now but I have no idea if they're in the realms of bad or not.


https://www.thinkbroadband.com/broad...f24-14-06-2022
sevsman is offline   Reply With Quote
Old 14-06-2022, 12:19   #7
Brunel
Chief Mechanical Engineer
 
Brunel's Avatar
 
Join Date: Jul 2014
Location: WEST RIDING of YORKSHIRE.
Services: V.M. VIVID 100 November 6 2018. Finally connected.
Posts: 242
Brunel will become famous soon enoughBrunel will become famous soon enoughBrunel will become famous soon enough
Re: BQM questions.

Perfectly normal for V.M.
Brunel is offline   Reply With Quote
Old 15-06-2022, 06:07   #8
sevsman
cf.member
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 8
sevsman is an unknown quantity at this point
Re: BQM questions.

Quote:
Originally Posted by Brunel View Post
Perfectly normal for V.M.
Thanks very much mate, I really appreciate the reply
sevsman is offline   Reply With Quote
Old 17-06-2022, 19:46   #9
roughbeast
cf.mega poster
 
roughbeast's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Coventry Cab CV829
Services: 1GB /50mb, TV V6x2, Phone XL Talk unlimited and mobile x4
Posts: 1,701
roughbeast has reached the bronze age
roughbeast has reached the bronze ageroughbeast has reached the bronze ageroughbeast has reached the bronze ageroughbeast has reached the bronze ageroughbeast has reached the bronze ageroughbeast has reached the bronze ageroughbeast has reached the bronze ageroughbeast has reached the bronze age
Re: BQM questions.

Quote:
Originally Posted by Taf View Post
That looks OK.

Mine threw a wobbly earlier. Weekend fiddling?

lol@weekend fiddling. Are you saying that porn traffic hits the ceiling at weekends?

It's ok, I get it. :-) You would think that VM would not fiddle with their network until most folk are getting their sleep quota.
__________________
Join Date: Jul 2008
Location: Coventry
Services: Vodafone/CityFibre 900Mb FTTP. Vodafone router + Asus x2 access points in iMesh mode + Humux 2Tb TV boxes x2.
roughbeast is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 08:37.


Server: curium.zmnt.uk
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.