Home News Forum Articles
  Welcome back Join CF
You are here You are here: Home | Forum | Disabling hot keys!!!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most of the discussions, articles and other free features. By joining our Virgin Media community you will have full access to all discussions, be able to view and post threads, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own images/photos, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please join our community today.


Welcome to Cable Forum
Go Back   Cable Forum > Computers & IT > General IT Discussion

Disabling hot keys!!!
Reply
 
Thread Tools
Old 18-01-2024, 20:05   #1
Dude111
An Awesome Dude
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3,746
Dude111 has a bronzed appealDude111 has a bronzed appeal
Dude111 has a bronzed appealDude111 has a bronzed appealDude111 has a bronzed appealDude111 has a bronzed appealDude111 has a bronzed appealDude111 has a bronzed appealDude111 has a bronzed appealDude111 has a bronzed appeal
Angry

Does anyone know how to permantly disable stupid hot keys??

I mean when ya press E and it opens explorer instead of showing E on the screen...... I have no idea how this mode gets activated and its happend alot since we got this 98se machine..... The other 98se machine we had DID NOT DO THIS!!!!

Its a pain in the royal ass!!!!! -- Does anyone know how to stop this from happening??
Dude111 is offline   Reply With Quote
Advertisement
Old 18-01-2024, 20:24   #2
Taf
cf.mega poster
 
Taf's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Kairdiff-by-the-sea
Age: 67
Services: TVXL BBXL Superhub 2ac (wired) 1Tb Tivo
Posts: 9,757
Taf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny star
Taf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny star
Re: Disabling hot keys!!!

Go to the desktop.
Right click anywhere on the desktop screen.
Select Graphics options.
In there, select the Hotkeys and select Disable.
Taf is offline   Reply With Quote
Old 18-01-2024, 20:40   #3
Dude111
An Awesome Dude
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3,746
Dude111 has a bronzed appealDude111 has a bronzed appeal
Dude111 has a bronzed appealDude111 has a bronzed appealDude111 has a bronzed appealDude111 has a bronzed appealDude111 has a bronzed appealDude111 has a bronzed appealDude111 has a bronzed appealDude111 has a bronzed appeal
Thank you Taf.....

I do not have any hotkey options anywhere on those 4 tabs (When I right click on desktop)

Months ago I took all the hot keys reg keys out of the registry and I thought that worked but its happend 3 or 4 times since...........
Dude111 is offline   Reply With Quote
Old 18-01-2024, 20:49   #4
Paul
Dr Pepper Addict
Cable Forum Team
 
Paul's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Nottingham
Age: 61
Services: VM Phone : Sky Mobile : Sky TV : VM BB (1000 Mbps) : Aquiss FTTP (330 Mbps)
Posts: 27,523
Paul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered stars
Paul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered stars
Re: Disabling hot keys!!!

Quote:
when ya press E and it opens explorer instead of showing E on the screen
Isn't that when the windows key is pressed (and held) like Shift or ALT ?

Perhaps a Faulty/Stuck key or dodgy keyboard ?
__________________

Baby, I was born this way.
Paul is offline   Reply With Quote
Old 18-01-2024, 21:32   #5
Dude111
An Awesome Dude
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3,746
Dude111 has a bronzed appealDude111 has a bronzed appeal
Dude111 has a bronzed appealDude111 has a bronzed appealDude111 has a bronzed appealDude111 has a bronzed appealDude111 has a bronzed appealDude111 has a bronzed appealDude111 has a bronzed appealDude111 has a bronzed appeal
Yes Paul usually it is but when this happens NO KEYS are stuck down....

I have like I said months ago removed all 'Keyboard Accessibility' keys from the reg except 1 that said its active and the other I dont think has anything to do with this..... (I dunno what would happen if I take them out)

As you can see TIMEOUT says its ON all the other ones were not on and I removed them last year sometime........ (Hopefull it would stop this)

Thanks Paul and all!!!
Attached Images
File Type: png Capture.png (32.0 KB, 13 views)

Last edited by Dude111; 18-01-2024 at 21:38.
Dude111 is offline   Reply With Quote
Old 18-01-2024, 21:38   #6
Taf
cf.mega poster
 
Taf's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Kairdiff-by-the-sea
Age: 67
Services: TVXL BBXL Superhub 2ac (wired) 1Tb Tivo
Posts: 9,757
Taf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny star
Taf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny star
Re: Disabling hot keys!!!

REMAP? https://www.dev-labs.com/kr/keyboard.html
Taf is offline   Reply With Quote
Old 18-01-2024, 21:42   #7
Dude111
An Awesome Dude
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3,746
Dude111 has a bronzed appealDude111 has a bronzed appeal
Dude111 has a bronzed appealDude111 has a bronzed appealDude111 has a bronzed appealDude111 has a bronzed appealDude111 has a bronzed appealDude111 has a bronzed appealDude111 has a bronzed appealDude111 has a bronzed appeal
Hmmmm it says thats SHAREWARE but Ill see what it does,etc..........


Thank you
Dude111 is offline   Reply With Quote
Old 18-01-2024, 21:49   #8
Jaymoss
Just a Geek
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 3,534
Jaymoss has a bronzed appealJaymoss has a bronzed appeal
Jaymoss has a bronzed appealJaymoss has a bronzed appealJaymoss has a bronzed appealJaymoss has a bronzed appealJaymoss has a bronzed appealJaymoss has a bronzed appealJaymoss has a bronzed appealJaymoss has a bronzed appealJaymoss has a bronzed appealJaymoss has a bronzed appealJaymoss has a bronzed appealJaymoss has a bronzed appealJaymoss has a bronzed appealJaymoss has a bronzed appealJaymoss has a bronzed appeal
Re: Disabling hot keys!!!

Upgrade to ME hahaha
__________________
Is your muffin buttered? Would you like me to assign someone to butter your muffin?
Jaymoss is online now   Reply With Quote
Old 18-01-2024, 22:48   #9
djmagnifique
cf.geek
 
Join Date: Jan 2006
Location: Thornaby
Age: 48
Services: XL tv with 2x V6 boxes, M phone, 350Mb broadband
Posts: 790
djmagnifique has a reputation beyond reputedjmagnifique has a reputation beyond reputedjmagnifique has a reputation beyond reputedjmagnifique has a reputation beyond reputedjmagnifique has a reputation beyond reputedjmagnifique has a reputation beyond reputedjmagnifique has a reputation beyond reputedjmagnifique has a reputation beyond reputedjmagnifique has a reputation beyond reputedjmagnifique has a reputation beyond reputedjmagnifique has a reputation beyond reputedjmagnifique has a reputation beyond reputedjmagnifique has a reputation beyond repute
Re: Disabling hot keys!!!

Quote:
Originally Posted by Jaymoss View Post
Upgrade to ME hahaha
Nothing wrong with ME, was so much better and more stable than 98.
djmagnifique is offline   Reply With Quote
Old 19-01-2024, 13:46   #10
daveeb
cf.mega poster
 
Join Date: Jan 2004
Location: Leeds
Posts: 1,283
daveeb has reached the bronze age
daveeb has reached the bronze agedaveeb has reached the bronze agedaveeb has reached the bronze agedaveeb has reached the bronze agedaveeb has reached the bronze agedaveeb has reached the bronze agedaveeb has reached the bronze agedaveeb has reached the bronze age
Re: Disabling hot keys!!!

Quote:
Originally Posted by djmagnifique View Post
Nothing wrong with ME, was so much better and more stable than 98.
I thought it was the other way around. I didn't use 98 although I seem to remember at the time that people rated it, I went straight to ME and it was pretty sketchy.
daveeb is offline   Reply With Quote
Old 19-01-2024, 15:24   #11
Paul
Dr Pepper Addict
Cable Forum Team
 
Paul's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Nottingham
Age: 61
Services: VM Phone : Sky Mobile : Sky TV : VM BB (1000 Mbps) : Aquiss FTTP (330 Mbps)
Posts: 27,523
Paul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered stars
Paul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered stars
Re: Disabling hot keys!!!

Quote:
Originally Posted by djmagnifique View Post
Nothing wrong with ME, was so much better and more stable than 98.
Windows Me [Mistake Edition] quickly gained a reputation for being unstable.

https://www.pcworld.com/article/5358...ucts_ever.html

[ Number 4 ]
Quote:
This might be the worst version of Windows ever releasedľor, at least, since the dark days of Windows 2.0.
Quote:
users reported problems installing it, getting it to run, getting it to work with other hardware or software, and getting it to stop running. Aside from that, Me worked great
.
__________________

Baby, I was born this way.
Paul is offline   Reply With Quote
Old 23-01-2024, 18:32   #12
Dude111
An Awesome Dude
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3,746
Dude111 has a bronzed appealDude111 has a bronzed appeal
Dude111 has a bronzed appealDude111 has a bronzed appealDude111 has a bronzed appealDude111 has a bronzed appealDude111 has a bronzed appealDude111 has a bronzed appealDude111 has a bronzed appealDude111 has a bronzed appeal
Ya I guess it depended on what your ran on it..I knew someone who had ME and had no problems......


I cannot make this happen on purpose dues!!

I press shift 5 times,I hold right shift 8 seconds and nothing....... This happens across multiple keyboards so its not the keyboard...........

Its so aggravating!!
Dude111 is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 12:44.


Server: osmium.zmnt.uk
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.