Home News Forum Articles
  Welcome back Join CF
You are here You are here: Home | Forum | RG41 no internet

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most of the discussions, articles and other free features. By joining our Virgin Media community you will have full access to all discussions, be able to view and post threads, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own images/photos, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please join our community today.


Welcome to Cable Forum
Go Back   Cable Forum > Virgin Media Services > Virgin Media Internet Service

RG41 no internet
Reply
 
Thread Tools
Old 19-02-2018, 11:22   #1
Ken W
cf.mega poster
 
Ken W's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Winnersh UK
Services: LL Phone, TiVo, M+ VM mobile, BBand 150M tier Superhub, TIVO 500 M+
Posts: 1,519
Ken W has a reputation beyond reputeKen W has a reputation beyond reputeKen W has a reputation beyond reputeKen W has a reputation beyond reputeKen W has a reputation beyond reputeKen W has a reputation beyond reputeKen W has a reputation beyond reputeKen W has a reputation beyond reputeKen W has a reputation beyond reputeKen W has a reputation beyond reputeKen W has a reputation beyond reputeKen W has a reputation beyond reputeKen W has a reputation beyond repute
RG41 no internet

This morning in the RG41 area about 12 noon my internet dropped and my hub 3 rebooted, internet then connected .


Any on else in the RG41 area had the same problem?
Ken W is offline   Reply With Quote
Advertisement
Old 19-02-2018, 22:20   #2
General Maximus
C/O Felix Legion
 
General Maximus's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Lincoln
Services: phone + L TV + 350mbit BB + Sky+HD
Posts: 7,007
General Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze array
General Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze array
Re: RG41 no internet

sounds like a forced restart to me. Have you checked to see if you have been given a firmware update or moved to a new channel group etc?
__________________
Join the Mockingjay, join the fight
General Maximus is offline   Reply With Quote
Old 20-02-2018, 06:29   #3
Ken W
cf.mega poster
 
Ken W's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Winnersh UK
Services: LL Phone, TiVo, M+ VM mobile, BBand 150M tier Superhub, TIVO 500 M+
Posts: 1,519
Ken W has a reputation beyond reputeKen W has a reputation beyond reputeKen W has a reputation beyond reputeKen W has a reputation beyond reputeKen W has a reputation beyond reputeKen W has a reputation beyond reputeKen W has a reputation beyond reputeKen W has a reputation beyond reputeKen W has a reputation beyond reputeKen W has a reputation beyond reputeKen W has a reputation beyond reputeKen W has a reputation beyond reputeKen W has a reputation beyond repute
Re: RG41 no internet

Quote:
Originally Posted by General Maximus View Post
sounds like a forced restart to me. Have you checked to see if you have been given a firmware update or moved to a new channel group etc?


9.1.116 which I think is what it has been for some while, I cannot remember what channel group I was on. The connection seems OK now, mybe VM were doing some local work.
Ken W is offline   Reply With Quote
Old 20-02-2018, 06:49   #4
Sephiroth
Simples
 
Sephiroth's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: RG41
Services: Vivid 200;Hub 3 MM; ASUS RT-AC68U. BT Infinity2; Tivo; XL Phone; Devolo 200AV
Posts: 5,265
Sephiroth has a bronze arraySephiroth has a bronze arraySephiroth has a bronze array
Sephiroth has a bronze arraySephiroth has a bronze arraySephiroth has a bronze arraySephiroth has a bronze arraySephiroth has a bronze arraySephiroth has a bronze arraySephiroth has a bronze arraySephiroth has a bronze arraySephiroth has a bronze arraySephiroth has a bronze array
Re: RG41 no internet

Ken - I had a brief outage (reboot) at 10:00. The firmware remains at 9.1.116V and I'm not expecting the .603 version anyway as it's still on a trial.

I have noticed some upstream noise lately (via the BQM) and occasionally poor upstream speeds which I've reported on the VM forum. Since we share the same launch cabinet .....
__________________
Seph.

My advice is at your risk.
Sephiroth is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:09.


Server: xenon.zmnt.net
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.