Home News Forum Articles
  Welcome back Join CF
You are here You are here: Home | Forum | iPlayer app on Sky Q

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most of the discussions, articles and other free features. By joining our Virgin Media community you will have full access to all discussions, be able to view and post threads, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own images/photos, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please join our community today.


Welcome to Cable Forum
Go Back   Cable Forum > Alternatives to Virgin Media > Sky TV, Sky+ & Sky Q

iPlayer app on Sky Q
Reply
 
Thread Tools
Old 11-11-2019, 10:24   #1
muppetman11
cf.mega poster
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 11,878
muppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny stars
muppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny stars
iPlayer app on Sky Q

Sky and BBC strike deal to bring iPlayer to Sky Q set top boxes

https://www.seenit.co.uk/sky-and-bbc...set-top-boxes/
muppetman11 is offline   Reply With Quote
Advertisement
Old 16-11-2019, 15:42   #2
OLD BOY
Experience is everything
 
Join Date: Mar 2008
Location: Wokingham
Services: 2 V6 boxes; Ultimate oomph; Now TV, Amazon and Netflix; VM broadband and landline
Posts: 10,222
OLD BOY has a bronze arrayOLD BOY has a bronze arrayOLD BOY has a bronze array
OLD BOY has a bronze arrayOLD BOY has a bronze arrayOLD BOY has a bronze arrayOLD BOY has a bronze arrayOLD BOY has a bronze arrayOLD BOY has a bronze arrayOLD BOY has a bronze arrayOLD BOY has a bronze arrayOLD BOY has a bronze arrayOLD BOY has a bronze array
Re: iPlayer app on Sky Q

Quote:
Originally Posted by muppetman11 View Post
Sky and BBC strike deal to bring iPlayer to Sky Q set top boxes

https://www.seenit.co.uk/sky-and-bbc...set-top-boxes/
Does it work well on the Q? It used to be dreadful on the old TiVos but on the V6 it works without a hitch.
OLD BOY is offline   Reply With Quote
Old 16-11-2019, 16:22   #3
muppetman11
cf.mega poster
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 11,878
muppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny stars
muppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny stars
Re: iPlayer app on Sky Q

That’s because the TIVO was first introduced in 2011.
muppetman11 is offline   Reply With Quote
Old 16-11-2019, 21:32   #4
jb66
cf.mega poster
 
jb66's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5,311
jb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze array
jb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze array
Re: iPlayer app on Sky Q

Quote:
Originally Posted by muppetman11 View Post
Thatís because the TIVO was first introduced in 2011.
And its buffered ever since!
__________________
"The postings on this site are my own and don't necessarily represent Virgin Media's positions, strategies or opinions."
jb66 is offline   Reply With Quote
Old 17-11-2019, 10:00   #5
bubblegun
cf.addict
 
bubblegun's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Earth
Services: Sky Q 2Tb and Minibox Sky BB Superfast-3 and Virgin 200Mb Sky Mobile
Posts: 370
bubblegun is just really nicebubblegun is just really nicebubblegun is just really nicebubblegun is just really nicebubblegun is just really nicebubblegun is just really nice
Re: iPlayer app on Sky Q

Quote:
Originally Posted by OLD BOY View Post
Does it work well on the Q? It used to be dreadful on the old TiVos but on the V6 it works without a hitch.
Yes.

I've had it for months without any problems.
__________________
My opinions are my own and not those of my employer!
bubblegun is offline   Reply With Quote
Old 17-11-2019, 10:23   #6
OLD BOY
Experience is everything
 
Join Date: Mar 2008
Location: Wokingham
Services: 2 V6 boxes; Ultimate oomph; Now TV, Amazon and Netflix; VM broadband and landline
Posts: 10,222
OLD BOY has a bronze arrayOLD BOY has a bronze arrayOLD BOY has a bronze array
OLD BOY has a bronze arrayOLD BOY has a bronze arrayOLD BOY has a bronze arrayOLD BOY has a bronze arrayOLD BOY has a bronze arrayOLD BOY has a bronze arrayOLD BOY has a bronze arrayOLD BOY has a bronze arrayOLD BOY has a bronze arrayOLD BOY has a bronze array
Re: iPlayer app on Sky Q

Quote:
Originally Posted by bubblegun View Post
Yes.

I've had it for months without any problems.
It's only just launched on Sky Q.
OLD BOY is offline   Reply With Quote
Old 17-11-2019, 10:32   #7
spiderplant
cf.mega poster
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 7,682
spiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny star
spiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny star
Re: iPlayer app on Sky Q

Quote:
Originally Posted by OLD BOY View Post
It's only just launched on Sky Q.
Presumably bubblegun is a trialist. Things don't launch until they've had months of testing.
spiderplant is offline   Reply With Quote
Old 17-11-2019, 11:55   #8
ozsat
cf.mega poster
 
ozsat's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Area 31 (Oxford)
Services: V6 TiVo (+MRS), M500 (575/38.5), Freeview HD, SkyQ UHD, FreesatHD, BTtv UHD, DAB+, Panasonic 4k/HDR
Posts: 1,034
ozsat has entered a golden reputation eraozsat has entered a golden reputation eraozsat has entered a golden reputation eraozsat has entered a golden reputation eraozsat has entered a golden reputation eraozsat has entered a golden reputation eraozsat has entered a golden reputation eraozsat has entered a golden reputation eraozsat has entered a golden reputation eraozsat has entered a golden reputation eraozsat has entered a golden reputation era
Re: iPlayer app on Sky Q

Many people thought they had the iPlayer as the logo was their with the abilitiy to download programmes.

The new bit is it is now the app itself is available - with live restart etc.
ozsat is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 13:56.


Server: xenon.zmnt.net
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.