Home News Forum Articles
  Welcome back Join CF
You are here You are here: Home | Forum | Hub 5 at no extra cost

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most of the discussions, articles and other free features. By joining our Virgin Media community you will have full access to all discussions, be able to view and post threads, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own images/photos, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please join our community today.


Welcome to Cable Forum
Go Back   Cable Forum > Virgin Media Services > Virgin Media Internet Service

Hub 5 at no extra cost
Reply
 
Thread Tools
Old 06-12-2021, 14:05   #196
david_w2k
cf.addict
 
Join Date: Jun 2003
Location: Dorset
Posts: 218
david_w2k is on a distinguished roaddavid_w2k is on a distinguished road
Re: Hub 5 at no extra cost

Out of interest has anyone tried going here? https://store.virginmedia.com/existi...ffers/hub-swap

When I do and sign in it says "You can upgrade to our incredible WiFi Hub at no extra cost" and shows a picture of a Hub3 even though I'm on Gig1 with a Hub4.
david_w2k is offline   Reply With Quote
Advertisement
Old 06-12-2021, 14:37   #197
Jimmy-J
as common as muck
 
Jimmy-J's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Dirty Old Town
Posts: 3,414
Jimmy-J has a bronze arrayJimmy-J has a bronze arrayJimmy-J has a bronze array
Jimmy-J has a bronze arrayJimmy-J has a bronze arrayJimmy-J has a bronze arrayJimmy-J has a bronze arrayJimmy-J has a bronze arrayJimmy-J has a bronze array
Re: Hub 5 at no extra cost

Quote:
Originally Posted by david_w2k View Post
Out of interest has anyone tried going here? https://store.virginmedia.com/existi...ffers/hub-swap

When I do and sign in it says "You can upgrade to our incredible WiFi Hub at no extra cost" and shows a picture of a Hub3 even though I'm on Gig1 with a Hub4.
Below the image it says "Image shown is a hub 3. Hub supplied may very dependent on your bundle and stock availability."
__________________
I'm not afraid of dying, I just don't want to be there when it happens. -Woody Allen

Jimmy-J is online now   Reply With Quote
Old 06-12-2021, 19:52   #198
General Maximus
C/O Felix Legion
 
General Maximus's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Lincoln
Services: phone + 500Mbit BB + SkyQ
Posts: 10,393
General Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronze
General Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronze
Re: Hub 5 at no extra cost

I went through the process of requesting a new shub and right through to the end for the final order confirmation where it itemised my bundle and costs and it still said shub 3.
__________________
Join the Mockingjay, join the fight
General Maximus is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 10:43   #199
mike86
cf.addict
 
Join Date: May 2007
Posts: 123
mike86 is on a distinguished roadmike86 is on a distinguished road
Re: Hub 5 at no extra cost

Quote:
Originally Posted by david_w2k View Post
Out of interest has anyone tried going here? https://store.virginmedia.com/existi...ffers/hub-swap

When I do and sign in it says "You can upgrade to our incredible WiFi Hub at no extra cost" and shows a picture of a Hub3 even though I'm on Gig1 with a Hub4.

For me it says "Lucky you – it looks like you’ve already got our latest Hub! Check out some of its brilliant features." even though I have Hub 3.
mike86 is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 21:57   #200
sinbad
cf.member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 36
sinbad is an unknown quantity at this point
Re: Hub 5 at no extra cost

I went through the link and placed my order. new hub coming on friday. If its a 3 it'll be winging its way back.
sinbad is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 22:02   #201
General Maximus
C/O Felix Legion
 
General Maximus's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Lincoln
Services: phone + 500Mbit BB + SkyQ
Posts: 10,393
General Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronze
General Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronze
Re: Hub 5 at no extra cost

Let us know what you get because if you do get a shub 5 i'll be ordering one as well.
__________________
Join the Mockingjay, join the fight
General Maximus is offline   Reply With Quote
Old Today, 09:41   #202
david_w2k
cf.addict
 
Join Date: Jun 2003
Location: Dorset
Posts: 218
david_w2k is on a distinguished roaddavid_w2k is on a distinguished road
Re: Hub 5 at no extra cost

yeah will be interesting to hear the result! As per the other responses I got as far as the checkout but wasnt brave enough to submit it
david_w2k is offline   Reply With Quote
Old Today, 18:59   #203
JMcB
cf.geek
 
JMcB's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Belfast
Age: 42
Services: 2x 306Tivo Full TV with Movies & Sport 1000Mb BB Land Line Mobile Phone x2 (Sim Only)
Posts: 668
JMcB has a brilliant futureJMcB has a brilliant futureJMcB has a brilliant futureJMcB has a brilliant futureJMcB has a brilliant futureJMcB has a brilliant futureJMcB has a brilliant futureJMcB has a brilliant futureJMcB has a brilliant futureJMcB has a brilliant futureJMcB has a brilliant futureJMcB has a brilliant future
Send a message via MSN to JMcB
Re: Hub 5 at no extra cost

Ive tried this link a number of times and i keep getting the same thing
Attached Images
File Type: jpg vm1.jpg (185.7 KB, 8 views)
File Type: jpg vm2.jpg (75.8 KB, 7 views)
JMcB is offline   Reply With Quote
Old Today, 19:03   #204
BenMcr
Virgin Media Staff
 
Join Date: Nov 2006
Location: Manchester
Services: 360 x2, Maxit TV, Sky Sports and Sky Cinema. Gig1
Posts: 17,437
BenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny stars
BenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny stars
Re: Hub 5 at no extra cost

If you're on Gig1 there is no new Hub to upgrade to at the moment.
__________________
I work for Virgin Media but all views are my own.
BenMcr is online now   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 10 (3 members and 7 guests)
crazyronnie, Matty125125, g0mit
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 21:07.


Server: curium.zmnt.uk
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.