Home News Forum Articles
  Welcome back Join CF
You are here You are here: Home | Forum | V6 timer issue.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most of the discussions, articles and other free features. By joining our Virgin Media community you will have full access to all discussions, be able to view and post threads, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own images/photos, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please join our community today.


Welcome to Cable Forum
Go Back   Cable Forum > Virgin Media Services > Virgin Media TV Service

V6 timer issue.
Reply
 
Thread Tools
Old 11-10-2018, 03:36   #1
RichardCoulter
cf.mega poster
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 6,299
RichardCoulter has disabled reputation
V6 timer issue.

Ages ago when I had a TiVo, I found that it was only recording the first few minutes of a particular series. I called faults and she said something about sending a reset of the timers that the box uses down the cable.

Does such a thing really exist or was it CS nonsense to fob me off? I can't remember if it actually cured the problem or if it just corrected itself over time. The last time I heard of timers was when I had a VCR

I ask as it's recently started happening again with The One Show on my V6, so I'm wondering if it's worth calling them again.
RichardCoulter is offline   Reply With Quote
Advertisement
Old 13-10-2018, 09:59   #2
nodrogd
cf.mega poster
 
nodrogd's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: West Herts
Services: FHTV, Sports & Movies (2x V6), TA Telco, VIVID 350. Freeview/Freesat HD, Virgin Mobile, Tesco Mobile
Posts: 1,594
nodrogd is just so famous around these partsnodrogd is just so famous around these partsnodrogd is just so famous around these partsnodrogd is just so famous around these partsnodrogd is just so famous around these partsnodrogd is just so famous around these partsnodrogd is just so famous around these partsnodrogd is just so famous around these partsnodrogd is just so famous around these partsnodrogd is just so famous around these partsnodrogd is just so famous around these partsnodrogd is just so famous around these partsnodrogd is just so famous around these partsnodrogd is just so famous around these partsnodrogd is just so famous around these parts
Re: V6 timer issue.

The majority of PVR'S have a clock running in the background, which is updated at regular intervals. I know for certain the V+ had one, as the system clock kept running even when the cable system went down.
nodrogd is offline   Reply With Quote
Old 14-10-2018, 00:04   #3
RichardCoulter
cf.mega poster
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 6,299
RichardCoulter has disabled reputation
Re: V6 timer issue.

I guess we'll have to assume that the TiVo/V6 has one too then.

All last week The One Show was only recorded for the first three minutes or so, I think i'll try cancelling and resetting the Series Link to see if that resolves things first as I hate having to take pot luck with who I end up talking to.
RichardCoulter is offline   Reply With Quote
Old 14-10-2018, 14:03   #4
heero_yuy
Perfect Soldier
 
heero_yuy's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Worthing West Sussex
Age: 61
Services: VM 70M SHUB thingy in modem mode XL TV VboxHD Sony Bravia smart TV and M phone
Posts: 14,544
heero_yuy has a pair of shiny starsheero_yuy has a pair of shiny starsheero_yuy has a pair of shiny starsheero_yuy has a pair of shiny starsheero_yuy has a pair of shiny stars
heero_yuy has a pair of shiny starsheero_yuy has a pair of shiny starsheero_yuy has a pair of shiny starsheero_yuy has a pair of shiny starsheero_yuy has a pair of shiny starsheero_yuy has a pair of shiny starsheero_yuy has a pair of shiny starsheero_yuy has a pair of shiny starsheero_yuy has a pair of shiny starsheero_yuy has a pair of shiny starsheero_yuy has a pair of shiny starsheero_yuy has a pair of shiny starsheero_yuy has a pair of shiny starsheero_yuy has a pair of shiny starsheero_yuy has a pair of shiny stars
Re: V6 timer issue.

Just about everything has a clock inside it.

<cynical> If for nothing else than determining when the warranty period has expired</cynical>
__________________
History is much like an endless waltz. The three beats of war, peace and revolution continue on forever.
However history will change with my coronation - Mariemaia Kushrenada
heero_yuy is offline   Reply With Quote
Old 14-10-2018, 15:34   #5
RichardCoulter
cf.mega poster
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 6,299
RichardCoulter has disabled reputation
Re: V6 timer issue.

Haha
RichardCoulter is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 03:02.


Server: xenon.zmnt.net
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.