Home News Forum Articles
  Welcome back Join CF
You are here You are here: Home | Forum | Google Drive HTTP error

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most of the discussions, articles and other free features. By joining our Virgin Media community you will have full access to all discussions, be able to view and post threads, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own images/photos, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please join our community today.


Welcome to Cable Forum
Go Back   Cable Forum > Virgin Media Services > Virgin Media Internet Service

Google Drive HTTP error
Reply
 
Thread Tools
Old 15-03-2024, 20:47   #1
philwhite100
This tastes nice
 
philwhite100's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Hindley Green Wigan
Services: TiVo V6 - 500mb -
Posts: 550
philwhite100 is just really nicephilwhite100 is just really nicephilwhite100 is just really nicephilwhite100 is just really nicephilwhite100 is just really nicephilwhite100 is just really nice
Send a message via ICQ to philwhite100
Google Drive HTTP error

OK so on my Windows PC i am no longer able to download anything using Google Drive as i get a message about unable to download due to HTTP error.
I tried a few browsers with no luck.
I tried it on my Apple iMac with no luck.
In the end i turned off the Firewall in the Hub5 and it would let me download. I thought i had nailed the issue but sure enough when i wanted to i was getting the errors again.
Rebooting the Hub5 made no difference. I can't help thinking it is an ISP issue as two computers on the same network have the same issue.
Anyone know a fix for this?
FYI my Google drive is nowhere near full.
__________________
I once had Amnesia, i remember it well !!!
philwhite100 is offline   Reply With Quote
Advertisement
Old 15-03-2024, 23:37   #2
Paul
Dr Pepper Addict
Cable Forum Team
 
Paul's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Nottingham
Age: 61
Services: Flextel SIP : Sky Mobile : Sky Q TV : VM BB (1000 Mbps) : Aquiss FTTP (330 Mbps)
Posts: 27,681
Paul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered stars
Paul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered stars
Re: Google Drive HTTP error

What HTTP error ?
__________________

Baby, I was born this way.
Paul is offline   Reply With Quote
Old 16-03-2024, 19:09   #3
philwhite100
This tastes nice
 
philwhite100's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Hindley Green Wigan
Services: TiVo V6 - 500mb -
Posts: 550
philwhite100 is just really nicephilwhite100 is just really nicephilwhite100 is just really nicephilwhite100 is just really nicephilwhite100 is just really nicephilwhite100 is just really nice
Send a message via ICQ to philwhite100
Re: Google Drive HTTP error

Quote:
Originally Posted by Paul View Post
What HTTP error ?
on the lower left of the screen it says something like
Unable to download XXXfilenameXXX HTTP Error.
__________________
I once had Amnesia, i remember it well !!!
philwhite100 is offline   Reply With Quote
Old 24-03-2024, 12:52   #4
philwhite100
This tastes nice
 
philwhite100's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Hindley Green Wigan
Services: TiVo V6 - 500mb -
Posts: 550
philwhite100 is just really nicephilwhite100 is just really nicephilwhite100 is just really nicephilwhite100 is just really nicephilwhite100 is just really nicephilwhite100 is just really nice
Send a message via ICQ to philwhite100
Re: Google Drive HTTP error

In the end i did a factory reset on the router. That worked but only for a few days. I wonder if i have a faulty Hub5 as sometimes when i put 192.168.0.1 in my browser then put my password in to enter the router it won't go beyond that.
__________________
I once had Amnesia, i remember it well !!!
philwhite100 is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 23:17.


Server: osmium.zmnt.uk
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.