Home News Forum Articles
  Welcome back Join CF
You are here You are here: Home | Forum | 1gig Rollout getting faster

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most of the discussions, articles and other free features. By joining our Virgin Media community you will have full access to all discussions, be able to view and post threads, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own images/photos, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please join our community today.


Welcome to Cable Forum
Go Back   Cable Forum > Virgin Media Services > Virgin Media Internet Service

1gig Rollout getting faster
Reply
 
Thread Tools
Old 16-09-2021, 15:19   #316
rtho782
cf.addict
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 235
rtho782 is just really nicertho782 is just really nicertho782 is just really nicertho782 is just really nicertho782 is just really nicertho782 is just really nice
Re: 1gig Rollout getting faster

Quote:
Originally Posted by alanbjames View Post
Same thing happens still.
Probably struggling to match your address. Do you live in an apartment, or on a road with house names? (e.g. not numbers)?

There will be a new version soon that if it can't match the address exactly just takes the first one for the postcode.
rtho782 is offline   Reply With Quote
Advertisement
Old 16-09-2021, 15:53   #317
bbxxl
cf.addict
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 221
bbxxl has a spectacular aura about thembbxxl has a spectacular aura about thembbxxl has a spectacular aura about thembbxxl has a spectacular aura about them
Re: 1gig Rollout getting faster

I’ve got an email “ We’re carrying out essential works to modernise and future-proof our network in your area on Tue 21 Sep. This should improve your connection so you can carry on enjoying the things you love most.”

I wonder if that is the 1Gig upgrade.
bbxxl is offline   Reply With Quote
Old 16-09-2021, 22:22   #318
Jimmy-J
as common as muck
 
Jimmy-J's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Dirty Old Town
Posts: 3,382
Jimmy-J has a bronze arrayJimmy-J has a bronze arrayJimmy-J has a bronze array
Jimmy-J has a bronze arrayJimmy-J has a bronze arrayJimmy-J has a bronze arrayJimmy-J has a bronze arrayJimmy-J has a bronze array
Re: 1gig Rollout getting faster

Quote:
Originally Posted by bbxxl View Post
Ive got an email Were carrying out essential works to modernise and future-proof our network in your area on Tue 21 Sep. This should improve your connection so you can carry on enjoying the things you love most.

I wonder if that is the 1Gig upgrade.
Most probably.
__________________
I'm not afraid of dying, I just don't want to be there when it happens. -Woody Allen

Jimmy-J is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 19:30   #319
General Maximus
C/O Felix Legion
 
General Maximus's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Lincoln
Services: phone + 500Mbit BB + SkyQ
Posts: 10,156
General Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronze
General Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronze
Re: 1gig Rollout getting faster

Don't get your hopes up. I have had two of those over the last 3 weeks and nothing has happened.
__________________
Join the Mockingjay, join the fight
General Maximus is online now   Reply With Quote
Old Yesterday, 20:14   #320
bbxxl
cf.addict
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 221
bbxxl has a spectacular aura about thembbxxl has a spectacular aura about thembbxxl has a spectacular aura about thembbxxl has a spectacular aura about them
Re: 1gig Rollout getting faster

Quote:
Originally Posted by General Maximus View Post
Don't get your hopes up. I have had two of those over the last 3 weeks and nothing has happened.
My hopes were high. You have now dashed them.
bbxxl is offline   Reply With Quote
Old Today, 02:04   #321
alanbjames
cf.mega poster
 
alanbjames's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Swansea, South Wales UK.
Age: 70
Services: XL Phone, XXXL Gig1 BB SH4 (wired).
Posts: 2,547
alanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quads
Re: 1gig Rollout getting faster

How is Ozsat managing to get that kind of speed?
alanbjames is offline   Reply With Quote
Old Today, 06:44   #322
ozsat
cf.mega poster
 
ozsat's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Area 31 (Oxford)
Services: 1.2Gb/55Mb, VMTV (UHD/HDR/MRS), Freesat HD, Freeview HD, SkyQ UHD/HDR, BTtv UHD/HDR, DAB+
Posts: 1,452
ozsat has a fine set of Quadsozsat has a fine set of Quadsozsat has a fine set of Quadsozsat has a fine set of Quadsozsat has a fine set of Quadsozsat has a fine set of Quadsozsat has a fine set of Quadsozsat has a fine set of Quadsozsat has a fine set of Quadsozsat has a fine set of Quadsozsat has a fine set of Quadsozsat has a fine set of Quadsozsat has a fine set of Quadsozsat has a fine set of Quads
Re: 1gig Rollout getting faster

I use my own router for all my network stuff - but due to problems with the 360 on third-party routers I still have the SH4 in router mode.

I have two 1GB network connections in the PC - and by using both you can get to use more than the <1GB limit set on each SH4 Ethernet port.

I only did it to see I could do it and normally get around 940Mb/s download.

Quote:
Originally Posted by alanbjames View Post
How is Ozsat managing to get that kind of speed?

Last edited by ozsat; Today at 06:54.
ozsat is offline   Reply With Quote
Old Today, 07:47   #323
alanbjames
cf.mega poster
 
alanbjames's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Swansea, South Wales UK.
Age: 70
Services: XL Phone, XXXL Gig1 BB SH4 (wired).
Posts: 2,547
alanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quads
Re: 1gig Rollout getting faster

Quote:
Originally Posted by ozsat View Post
I use my own router for all my network stuff - but due to problems with the 360 on third-party routers I still have the SH4 in router mode.

I have two 1GB network connections in the PC - and by using both you can get to use more than the <1GB limit set on each SH4 Ethernet port.

I only did it to see I could do it and normally get around 940Mb/s download.
How do u mean u have are using the 2 1GB connections?

I have a 1GB and a 2.5GB Connection, how can i use those both to bump my speed?
alanbjames is offline   Reply With Quote
Old Today, 08:03   #324
ozsat
cf.mega poster
 
ozsat's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Area 31 (Oxford)
Services: 1.2Gb/55Mb, VMTV (UHD/HDR/MRS), Freesat HD, Freeview HD, SkyQ UHD/HDR, BTtv UHD/HDR, DAB+
Posts: 1,452
ozsat has a fine set of Quadsozsat has a fine set of Quadsozsat has a fine set of Quadsozsat has a fine set of Quadsozsat has a fine set of Quadsozsat has a fine set of Quadsozsat has a fine set of Quadsozsat has a fine set of Quadsozsat has a fine set of Quadsozsat has a fine set of Quadsozsat has a fine set of Quadsozsat has a fine set of Quadsozsat has a fine set of Quadsozsat has a fine set of Quads
Re: 1gig Rollout getting faster

Use two Ethernet cables at once.

I tried it and it worked but I'm back on one as I actually use the two cards for different ISPs - manually switching when required.

Quote:
Originally Posted by alanbjames View Post
How do u mean u have are using the 2 1GB connections?

I have a 1GB and a 2.5GB Connection, how can i use those both to bump my speed?
ozsat is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (2 members and 2 guests)
paul0363, Daveoc64
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 23:19.


Server: curium.zmnt.uk
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.