Home News Forum Articles
  Welcome back Join CF
You are here You are here: Home | Forum | Installing a speedtechwifi extender

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most of the discussions, articles and other free features. By joining our Virgin Media community you will have full access to all discussions, be able to view and post threads, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own images/photos, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please join our community today.


Welcome to Cable Forum
Go Back   Cable Forum > Computers & IT > Networking

Installing a speedtechwifi extender
Reply
 
Thread Tools
Old 06-09-2021, 18:23   #1
divingbrit
cf.member
 
Join Date: Mar 2009
Location: Lincolnshire
Services: V6 Box Tivo 150 ish download speed
Posts: 13
divingbrit is an unknown quantity at this point
Installing a speedtechwifi extender

It asks me to connect to the SSID with the number on the back of the extender, this I am failing to achieve as I don't get to any page that accepts the four letter pin

Thank you
divingbrit is offline   Reply With Quote
Advertisement
Old 06-09-2021, 18:35   #2
Jaymoss
Just a Geek
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 671
Jaymoss has a very nice sixpackJaymoss has a very nice sixpackJaymoss has a very nice sixpackJaymoss has a very nice sixpackJaymoss has a very nice sixpackJaymoss has a very nice sixpackJaymoss has a very nice sixpackJaymoss has a very nice sixpackJaymoss has a very nice sixpackJaymoss has a very nice sixpackJaymoss has a very nice sixpackJaymoss has a very nice sixpackJaymoss has a very nice sixpackJaymoss has a very nice sixpackJaymoss has a very nice sixpackJaymoss has a very nice sixpack
Re: Installing a speedtechwifi extender

The SSID is the network name then I imagine it will ask for a pin maybe
Jaymoss is online now   Reply With Quote
Old 07-09-2021, 08:56   #3
divingbrit
cf.member
 
Join Date: Mar 2009
Location: Lincolnshire
Services: V6 Box Tivo 150 ish download speed
Posts: 13
divingbrit is an unknown quantity at this point
Re: Installing a speedtechwifi extender

Yes, it says in the startup leaflet, enter the pin number, but my problem is not knowing which screen on the PC to find the place to enter the pin number
divingbrit is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2021, 09:57   #4
SnoopZ
CF Resident Dog
 
SnoopZ's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 12,746
SnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny stars
SnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny stars
Re: Installing a speedtechwifi extender

I think more info is needed, what's the model number, can you link to it?
__________________
PSN: Snoopzster
SnoopZ is online now   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 00:46.


Server: curium.zmnt.uk
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.