Home News Forum Articles
  Welcome back Join CF
You are here You are here: Home | Forum | Horizon update

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most of the discussions, articles and other free features. By joining our Virgin Media community you will have full access to all discussions, be able to view and post threads, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own images/photos, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please join our community today.


Welcome to Cable Forum
Go Back   Cable Forum > Virgin Media Services > Virgin Media TV Service

Horizon update
Reply
 
Thread Tools
Old 17-05-2020, 14:54   #1
punkrock101
cf.member
 
Join Date: Jan 2007
Location: Newtownabbey
Age: 32
Services: Sky+HD with full viewing packages, Virgin Mix TV with a TiVo V6 box, VM VIVID 350 BB
Posts: 55
punkrock101 is an unknown quantity at this point
Horizon update

Any news of when the horizon 4 update will hit our v6 boxes and will we be sent a new remote to use the voice search function.
punkrock101 is offline   Reply With Quote
Advertisement
Old 17-05-2020, 15:08   #2
Mad Max
cf.mega poster
 
Mad Max's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 2,718
Mad Max has reached the bronze age
Mad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze age
Re: Horizon update

Quote:
Originally Posted by punkrock101 View Post
Any news of when the horizon 4 update will hit our v6 boxes and will we be sent a new remote to use the voice search function.

Didn't even know that was on the cards?
Mad Max is offline   Reply With Quote
Old 17-05-2020, 15:50   #3
RobboEdin
cf.mega poster
 
RobboEdin's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1,859
RobboEdin has reached the bronze age
RobboEdin has reached the bronze ageRobboEdin has reached the bronze ageRobboEdin has reached the bronze ageRobboEdin has reached the bronze ageRobboEdin has reached the bronze ageRobboEdin has reached the bronze ageRobboEdin has reached the bronze ageRobboEdin has reached the bronze age
Re: Horizon update

I guess any plans are on hold at the moment.
RobboEdin is online now   Reply With Quote
Old 18-05-2020, 12:27   #4
KillerCroc1
cf.member
 
KillerCroc1's Avatar
 
Join Date: Mar 2018
Location: Glasgow
Services: Full House TV 350 Broadband and landline Amazon Prime Video Netflix and PSN
Posts: 91
KillerCroc1 is an unknown quantity at this point
Re: Horizon update

last i heard was they are still expecting to launch horizon on the v6 in the winter months this year they are beta testing it internally just now
KillerCroc1 is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 19:18.


Server: curium.zmnt.uk
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.