Home News Forum Articles
  Welcome back Join CF
You are here You are here: Home | Forum | New V6 20.9.1 Software Bug

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most of the discussions, articles and other free features. By joining our Virgin Media community you will have full access to all discussions, be able to view and post threads, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own images/photos, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please join our community today.


Welcome to Cable Forum
Go Back   Cable Forum > Virgin Media Services > Virgin Media TV Service

New V6 20.9.1 Software Bug
Reply
 
Thread Tools
Old 05-11-2019, 20:07   #16
spiderplant
cf.mega poster
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 7,677
spiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny star
spiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny star
Re: New V6 20.9.1 Software Bug

It should be fixed in the next update. In the meantime, you can work around it by pausing the video playback, going into the YouTube settings, and selecting either 720p or 480p.
spiderplant is offline   Reply With Quote
Advertisement
Old 05-11-2019, 21:20   #17
KillerCroc1
cf.member
 
Join Date: Mar 2018
Location: Glasgow
Services: Full House TV 350 Broadband and landline Amazon Prime Video Netflix and PSN
Posts: 76
KillerCroc1 is an unknown quantity at this point
Re: New V6 20.9.1 Software Bug

Quote:
Originally Posted by spiderplant View Post
It should be fixed in the next update. In the meantime, you can work around it by pausing the video playback, going into the YouTube settings, and selecting either 720p or 480p.
Thanks spiderplant
KillerCroc1 is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 15:54.


Server: xenon.zmnt.net
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.