Home News Forum Articles
  Welcome back Join CF
You are here You are here: Home | Forum | Firmware update 9.1.1802.613

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most of the discussions, articles and other free features. By joining our Virgin Media community you will have full access to all discussions, be able to view and post threads, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own images/photos, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please join our community today.


Welcome to Cable Forum
Go Back   Cable Forum > Virgin Media Services > Virgin Media Internet Service

Firmware update 9.1.1802.613
Reply
 
Thread Tools
Old 05-08-2019, 09:56   #16
cheekyangus
cf.geek
 
cheekyangus's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 824
cheekyangus is a name known to allcheekyangus is a name known to allcheekyangus is a name known to allcheekyangus is a name known to allcheekyangus is a name known to allcheekyangus is a name known to allcheekyangus is a name known to allcheekyangus is a name known to all
Re: Firmware update 9.1.1802.613

Quote:
Originally Posted by SnoopZ View Post
If it is a smart WiFi fix i turned that option off ages ago as didn't need it.
Smart wi-fi can be turned off? Good to know. It may be interfering with the landline cordless occasionally.
cheekyangus is offline   Reply With Quote
Advertisement
Old 05-08-2019, 10:36   #17
Synthetic
cf.geek
 
Join Date: Jul 2010
Location: Newcastle
Posts: 657
Synthetic is a name known to allSynthetic is a name known to allSynthetic is a name known to allSynthetic is a name known to allSynthetic is a name known to allSynthetic is a name known to allSynthetic is a name known to allSynthetic is a name known to all
Re: Firmware update 9.1.1802.613

Also got it overnight, in modem mode however so doubt it'll have change anything at all for me
Synthetic is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2019, 11:21   #18
BenMcr
Virgin Media Staff
 
Join Date: Nov 2006
Location: Manchester
Services: Virgin Media V6 x2, Full House TV, VIVID 350
Posts: 16,721
BenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny stars
BenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny stars
Re: Firmware update 9.1.1802.613

Quote:
Originally Posted by cheekyangus View Post
Smart wi-fi can be turned off? Good to know. It may be interfering with the landline cordless occasionally.
You can turn off the channel optimisation i.e. where the Hub will rescan for the best broadcast channel and change it's output.

The other Smart WiFi features depend on your SSID setup.
__________________
I work for Virgin Media but all views are my own.
BenMcr is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2019, 18:34   #19
General Maximus
C/O Felix Legion
 
General Maximus's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Lincoln
Services: phone + L TV + 350mbit BB + Sky+HD
Posts: 8,409
General Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze array
General Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze array
Re: Firmware update 9.1.1802.613

Quote:
Originally Posted by Synthetic View Post
Also got it overnight, in modem mode however so doubt it'll have change anything at all for me
ditto on both counts
__________________
Join the Mockingjay, join the fight
General Maximus is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2019, 19:16   #20
cheekyangus
cf.geek
 
cheekyangus's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 824
cheekyangus is a name known to allcheekyangus is a name known to allcheekyangus is a name known to allcheekyangus is a name known to allcheekyangus is a name known to allcheekyangus is a name known to allcheekyangus is a name known to allcheekyangus is a name known to all
Re: Firmware update 9.1.1802.613

Quote:
Originally Posted by BenMcr View Post
You can turn off the channel optimisation i.e. where the Hub will rescan for the best broadcast channel and change it's output.

The other Smart WiFi features depend on your SSID setup.
There's clearly more Smart Wi-fi features thn I was aware of. Thanks BenMcr.
cheekyangus is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2019, 12:14   #21
Gavin-D
cf.mega poster
 
Join Date: Mar 2010
Services: Virgin Media TV XL Virgin Media Phone Line Virgin Media 100Mbps Broadband
Posts: 1,694
Gavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of Quads
Re: Firmware update 9.1.1802.613

Got the update yesterday and my hub has been a nightmare since 2 days running now the hub 3 has rebooted for no apparent reason during the day
Gavin-D is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2019, 12:26   #22
jb66
cf.mega poster
 
jb66's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5,305
jb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze array
jb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze array
Re: Firmware update 9.1.1802.613

If you set the channel to manual and disable channel optimization I find that disables the most of the smart features
__________________
"The postings on this site are my own and don't necessarily represent Virgin Media's positions, strategies or opinions."
jb66 is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2019, 12:31   #23
General Maximus
C/O Felix Legion
 
General Maximus's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Lincoln
Services: phone + L TV + 350mbit BB + Sky+HD
Posts: 8,409
General Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze array
General Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze array
Re: Firmware update 9.1.1802.613

Quote:
Originally Posted by Gavin-D View Post
Got the update yesterday and my hub has been a nightmare since 2 days running now the hub 3 has rebooted for no apparent reason during the day
Interesting, i'll have a look at my graph when i get in
__________________
Join the Mockingjay, join the fight
General Maximus is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2019, 12:34   #24
SnoopZ
CF Resident Dog
 
SnoopZ's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 11,642
SnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny stars
SnoopZ has a pair of shiny stars
Re: Firmware update 9.1.1802.613

Quote:
Originally Posted by Gavin-D View Post
Got the update yesterday and my hub has been a nightmare since 2 days running now the hub 3 has rebooted for no apparent reason during the day
How are all your power levels and TBB graph looking?
__________________
PSN: Snoopzster
SnoopZ is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2019, 12:43   #25
Gavin-D
cf.mega poster
 
Join Date: Mar 2010
Services: Virgin Media TV XL Virgin Media Phone Line Virgin Media 100Mbps Broadband
Posts: 1,694
Gavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of Quads
Re: Firmware update 9.1.1802.613

Quote:
Originally Posted by SnoopZ View Post
How are all your power levels and TBB graph looking?
Just posted some details here https://www.cableforum.uk/board/show...3706399&page=2

Gavin-D is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2019, 09:09   #26
General Maximus
C/O Felix Legion
 
General Maximus's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Lincoln
Services: phone + L TV + 350mbit BB + Sky+HD
Posts: 8,409
General Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze array
General Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze array
Re: Firmware update 9.1.1802.613

apart from the reboot mine has been fine for the last two days:

__________________
Join the Mockingjay, join the fight
General Maximus is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2019, 09:20   #27
SnoopZ
CF Resident Dog
 
SnoopZ's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 11,642
SnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny stars
SnoopZ has a pair of shiny stars
Re: Firmware update 9.1.1802.613

Your Minimum latency isn't very flat.

---------- Post added at 09:20 ---------- Previous post was at 09:18 ----------

When i took my S7 upstairs last night it had lost Wifi strangely, i had to turn the wifi off and on again, so not sure what that issue was.
__________________
PSN: Snoopzster
SnoopZ is offline   Reply With Quote
Old 18-08-2019, 17:44   #28
roughbeast
cf.mega poster
 
roughbeast's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Coventry Cab CV826
Services: 300Mb /20mb, TV V+ HD/ TIVO 1Tb, Phone XL Talk unlimited and mobile x4
Posts: 1,508
roughbeast is a pillar of societyroughbeast is a pillar of societyroughbeast is a pillar of societyroughbeast is a pillar of societyroughbeast is a pillar of societyroughbeast is a pillar of societyroughbeast is a pillar of societyroughbeast is a pillar of societyroughbeast is a pillar of societyroughbeast is a pillar of societyroughbeast is a pillar of societyroughbeast is a pillar of societyroughbeast is a pillar of societyroughbeast is a pillar of societyroughbeast is a pillar of societyroughbeast is a pillar of societyroughbeast is a pillar of societyroughbeast is a pillar of societyroughbeast is a pillar of societyroughbeast is a pillar of society
Re: Firmware update 9.1.1802.613

Back off hols. Got 9.1.1802.613
__________________
Join Date: Jul 2008
Location: Coventry Cab CV826
Services: 500Mb /35Mb, V6 box X2, Phone XL Talk unlimited and mobile x4. SH3 modem mode with Asus RT-NAC88U
roughbeast is offline   Reply With Quote
Old 18-08-2019, 18:55   #29
Harryn9000
cf.geek
 
Harryn9000's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Liverpool
Services: Virgin 500MB BB , VM V6 x2, XL tv, Xl Phone Superhub 3
Posts: 575
Harryn9000 is an unknown quantity at this point
Re: Firmware update 9.1.1802.613

I'm still on 610 anyway to force download
Harryn9000 is offline   Reply With Quote
Old 18-08-2019, 19:11   #30
SnoopZ
CF Resident Dog
 
SnoopZ's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 11,642
SnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny stars
SnoopZ has a pair of shiny stars
Re: Firmware update 9.1.1802.613

Quote:
Originally Posted by Harryn9000 View Post
I'm still on 610 anyway to force download
All you can do is try switching off the hub3 for 30 seconds and see if it downloads it when you switch it on again.
__________________
PSN: Snoopzster
SnoopZ is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 06:42.


Server: xenon.zmnt.net
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.