Home News Forum Articles
  Welcome back Join CF
You are here You are here: Home | Forum | V6 Account not set up

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most of the discussions, articles and other free features. By joining our Virgin Media community you will have full access to all discussions, be able to view and post threads, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own images/photos, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please join our community today.


Welcome to Cable Forum
Go Back   Cable Forum > Virgin Media Services > Virgin Media Installation Issues

V6 Account not set up
Reply
 
Thread Tools
Old 13-09-2018, 18:42   #1
ncfc1902
cf.addict
 
ncfc1902's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Norwich
Posts: 302
ncfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant future
V6 Account not set up

I recently added a V6 TV box to my existing phone and broadband account. The box was installed myself on 01/08/218.

The live TV channels work OK, however I have no On Demand/Catch Up TV, no TV guide and no record function.

The issue is my V6 Box is not matched to my account correctly. Despite numerous phone calls to the faults team, two visits from an engineer and one box swap, nobody is able to resolve the problem.

This has been going on for over six weeks and all VM can tell me is the issue is being looked at by the I.T Team!

Has any one else had the same issue? If so was it ever fixed?

Below are screen shots from my V6.
Attached Images
File Type: jpg IMG_20180913_181421.jpg (437.5 KB, 22 views)
File Type: jpg IMG_20180913_181429.jpg (389.5 KB, 25 views)
File Type: jpg IMG_20180913_181437.jpg (396.3 KB, 21 views)
File Type: jpg IMG_20180913_181454.jpg (395.7 KB, 24 views)
ncfc1902 is offline   Reply With Quote
Advertisement
Old 13-09-2018, 20:52   #2
Taf
cf.mega poster
 
Taf's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Kairdiff-by-the-sea
Age: 62
Services: TVXL BBXL Superhub 2ac (wired) 1Tb Tivo
Posts: 8,006
Taf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny star
Taf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny star
Re: V6 Account not set up

Um... does it have an internet connection? Extremely necessary for the V6.
Taf is offline   Reply With Quote
Old 13-09-2018, 21:03   #3
ncfc1902
cf.addict
 
ncfc1902's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Norwich
Posts: 302
ncfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant future
Re: V6 Account not set up

Hi yes it's connected to my Super Hub 3 via ethernet cable
Attached Images
File Type: jpg IMG_20180913_210042.jpg (853.3 KB, 19 views)
ncfc1902 is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2018, 18:45   #4
ncfc1902
cf.addict
 
ncfc1902's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Norwich
Posts: 302
ncfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant future
Re: V6 Account not set up

Well it's 2 months today since my V6 was delivered and still the same issues are there. Ive just spoken with the complaints team and was told there's still no update as to if and when my V6 will work as it should. I was pretty much told if I'm not happy I should cancel my services and go to another provider!
ncfc1902 is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2018, 20:15   #5
jb66
cf.mega poster
 
jb66's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5,269
jb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze array
jb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze array
Re: V6 Account not set up

Quote:
Originally Posted by ncfc1902 View Post
Well it's 2 months today since my V6 was delivered and still the same issues are there. Ive just spoken with the complaints team and was told there's still no update as to if and when my V6 will work as it should. I was pretty much told if I'm not happy I should cancel my services and go to another provider!
You should do that, then sign back up again immediately.

If you ask them to delete the serial number from your account and re add the serial it could work but will be hard to find someone able to do that
__________________
"The postings on this site are my own and don't necessarily represent Virgin Media's positions, strategies or opinions."
jb66 is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2018, 21:40   #6
djmagnifique
cf.geek
 
Join Date: Jan 2006
Location: Thornaby
Age: 43
Services: XL tv with 500gb Tivo and VHD box, M phone, 100Mb broadband
Posts: 699
djmagnifique has much to be proud ofdjmagnifique has much to be proud ofdjmagnifique has much to be proud ofdjmagnifique has much to be proud ofdjmagnifique has much to be proud ofdjmagnifique has much to be proud ofdjmagnifique has much to be proud ofdjmagnifique has much to be proud ofdjmagnifique has much to be proud ofdjmagnifique has much to be proud of
Re: V6 Account not set up

When I got my V6 boxes installed shortly after they first came out I had an issue with on demand on one of the boxes. I was told that if I had any problems to phone up and ask for the lightning team which I did and they did sort out but it did take a week or so.
djmagnifique is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2018, 22:16   #7
ncfc1902
cf.addict
 
ncfc1902's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Norwich
Posts: 302
ncfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant future
Re: V6 Account not set up

Thanks for the suggestions
As of tonight my box isn't even booting up, so I have an engineer coming to take a look on Wednesday.
ncfc1902 is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 07:37.


Server: xenon.zmnt.net
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.