Home News Forum Articles
  Welcome back Join CF
You are here You are here: Home | Forum | V6 Account not set up

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most of the discussions, articles and other free features. By joining our Virgin Media community you will have full access to all discussions, be able to view and post threads, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own images/photos, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please join our community today.


Welcome to Cable Forum
Go Back   Cable Forum > Virgin Media Services > Virgin Media Installation Issues

V6 Account not set up
Reply
 
Thread Tools
Old 13-09-2018, 18:42   #1
ncfc1902
cf.addict
 
ncfc1902's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Norwich
Posts: 300
ncfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant future
V6 Account not set up

I recently added a V6 TV box to my existing phone and broadband account. The box was installed myself on 01/08/218.

The live TV channels work OK, however I have no On Demand/Catch Up TV, no TV guide and no record function.

The issue is my V6 Box is not matched to my account correctly. Despite numerous phone calls to the faults team, two visits from an engineer and one box swap, nobody is able to resolve the problem.

This has been going on for over six weeks and all VM can tell me is the issue is being looked at by the I.T Team!

Has any one else had the same issue? If so was it ever fixed?

Below are screen shots from my V6.
Attached Images
File Type: jpg IMG_20180913_181421.jpg (437.5 KB, 15 views)
File Type: jpg IMG_20180913_181429.jpg (389.5 KB, 19 views)
File Type: jpg IMG_20180913_181437.jpg (396.3 KB, 16 views)
File Type: jpg IMG_20180913_181454.jpg (395.7 KB, 18 views)
ncfc1902 is offline   Reply With Quote
Advertisement
Old 13-09-2018, 20:52   #2
Taf
cf.mega poster
 
Taf's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Kairdiff-by-the-sea
Age: 62
Services: TVXL BBXL Superhub 2ac (wired) 1Tb Tivo
Posts: 7,904
Taf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny star
Taf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny star
Re: V6 Account not set up

Um... does it have an internet connection? Extremely necessary for the V6.
Taf is offline   Reply With Quote
Old 13-09-2018, 21:03   #3
ncfc1902
cf.addict
 
ncfc1902's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Norwich
Posts: 300
ncfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant futurencfc1902 has a brilliant future
Re: V6 Account not set up

Hi yes it's connected to my Super Hub 3 via ethernet cable
Attached Images
File Type: jpg IMG_20180913_210042.jpg (853.3 KB, 12 views)
ncfc1902 is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 13:33.


Server: xenon.zmnt.net
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.