Home News Forum Articles
  Welcome back Join CF
You are here You are here: Home | Forum | Network Congestion

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most of the discussions, articles and other free features. By joining our Virgin Media community you will have full access to all discussions, be able to view and post threads, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own images/photos, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please join our community today.


Welcome to Cable Forum
Go Back   Cable Forum > Virgin Media Services > Virgin Media Internet Service

If I move House
Reply
 
Thread Tools
Old 27-03-2022, 22:55   #1
copernob
cf.addict
 
Join Date: Apr 2008
Location: Swansea S.Wales
Posts: 156
copernob is an unknown quantity at this point
If I move House

What happens if I move house. Does Virgin charge you a Rip Off price to Leave. Or is it Free to leave.
copernob is offline   Reply With Quote
Advertisement
Old 28-03-2022, 08:57   #2
spiderplant
cf.mega poster
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 8,578
spiderplant has a pair of shiny starsspiderplant has a pair of shiny stars
spiderplant has a pair of shiny starsspiderplant has a pair of shiny starsspiderplant has a pair of shiny starsspiderplant has a pair of shiny starsspiderplant has a pair of shiny starsspiderplant has a pair of shiny starsspiderplant has a pair of shiny starsspiderplant has a pair of shiny starsspiderplant has a pair of shiny starsspiderplant has a pair of shiny starsspiderplant has a pair of shiny starsspiderplant has a pair of shiny starsspiderplant has a pair of shiny starsspiderplant has a pair of shiny stars
Re: If I move House

It depends on your situation...

https://www.virginmedia.com/legal/fi...rms-conditions
spiderplant is offline   Reply With Quote
Old 01-04-2022, 15:31   #3
nefu
cf.member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Swindon
Services: XXL Broadband, XL TV, Tivo, V+, XXL phone, several mobiles!
Posts: 84
nefu has disabled reputation
Re: If I move House

This has changed recently as per this press release https://news.virginmediao2.co.uk/vir...t-home-movers/
nefu is offline   Reply With Quote
Old 30-04-2022, 21:07   #4
copernob
cf.addict
 
Join Date: Apr 2008
Location: Swansea S.Wales
Posts: 156
copernob is an unknown quantity at this point
Re: If I move House

THANK YOU..Sorry for my delay in answering you. Glad to see they changed their Policy.
copernob is offline   Reply With Quote
Old 30-04-2022, 21:19   #5
General Maximus
C/O Felix Legion
 
General Maximus's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Lincoln
Services: phone + 1gbit BB + SkyQ
Posts: 11,025
General Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronze
General Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronzeGeneral Maximus is cast in bronze
Re: If I move House

yeah, I think they finally clicked that if you knew you was going to have to cough up an extra 100 that you might be tempted to have a look around and see if you can get a better deal elsewhere first.
__________________
Join the Mockingjay, join the fight
General Maximus is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 06:55.


Server: curium.zmnt.uk
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.