Home News Forum Articles
  Welcome back Join CF
You are here You are here: Home | Forum | Issue with EPG on Sky Q and Spotify

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most of the discussions, articles and other free features. By joining our Virgin Media community you will have full access to all discussions, be able to view and post threads, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own images/photos, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please join our community today.


Welcome to Cable Forum
Go Back   Cable Forum > Alternatives to Virgin Media > Sky TV, Sky+ & Sky Q

Issue with EPG on Sky Q and Spotify
Reply
 
Thread Tools
Old 24-07-2020, 22:06   #1
telegramsam
telegramsam
 
Join Date: Dec 2010
Location: Billingham
Services: Sky Q,Multiscreen, Sky phone line, Sky broadband,Free view.
Posts: 1,397
telegramsam has entered a golden reputation eratelegramsam has entered a golden reputation eratelegramsam has entered a golden reputation eratelegramsam has entered a golden reputation eratelegramsam has entered a golden reputation eratelegramsam has entered a golden reputation eratelegramsam has entered a golden reputation eratelegramsam has entered a golden reputation eratelegramsam has entered a golden reputation eratelegramsam has entered a golden reputation eratelegramsam has entered a golden reputation era
Issue with EPG on Sky Q and Spotify

Hi anyone else having issues with EPG and Spotify on their sky Q box? The issue with the EPG is mainly on ITV. Tonight and on other occasions there was no listings available from 7pm and programs supposed to record, Corrie and Vera didn't record. With Spotify I find when listening to an album after about 15 minutes in I get no sound. The progress bar moves as if it's playing but get silence. Anyone got any suggestions as to what the issue is? I've done the usual thing,i.e reboot everything but still get the issue. The only thought I have is the internet is poor. I can't get fibre where I am unfortunately.
telegramsam is offline   Reply With Quote
Advertisement
Old 03-08-2020, 14:05   #2
ozsat
cf.mega poster
 
ozsat's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Area 31 (Oxford)
Services: 575/38.5Mpbs, TV (UHD/HDR/MRS), Freesat HD, Freeview HD, SkyQ UHD/HDR, BTtv UHD (+HDR), DAB+
Posts: 1,223
ozsat has a brilliant futureozsat has a brilliant futureozsat has a brilliant futureozsat has a brilliant futureozsat has a brilliant futureozsat has a brilliant futureozsat has a brilliant futureozsat has a brilliant futureozsat has a brilliant futureozsat has a brilliant futureozsat has a brilliant futureozsat has a brilliant future
Re: Issue with EPG on Sky Q and Spotify

Spotify has never worked correctly on SkyQ - audio drop-outs were common.
With the new update the drop-outs stopped but I too now suddenly get no audio.
Sky have acknowledged they are aware of outstanding issues.
ozsat is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2020, 16:12   #3
telegramsam
telegramsam
 
Join Date: Dec 2010
Location: Billingham
Services: Sky Q,Multiscreen, Sky phone line, Sky broadband,Free view.
Posts: 1,397
telegramsam has entered a golden reputation eratelegramsam has entered a golden reputation eratelegramsam has entered a golden reputation eratelegramsam has entered a golden reputation eratelegramsam has entered a golden reputation eratelegramsam has entered a golden reputation eratelegramsam has entered a golden reputation eratelegramsam has entered a golden reputation eratelegramsam has entered a golden reputation eratelegramsam has entered a golden reputation eratelegramsam has entered a golden reputation era
Re: Issue with EPG on Sky Q and Spotify

Quote:
Originally Posted by ozsat View Post
Spotify has never worked correctly on SkyQ - audio drop-outs were common.
With the new update the drop-outs stopped but I too now suddenly get no audio.
Sky have acknowledged they are aware of outstanding issues.
Thanks for your reply and for clearing up a few points for me. I was beginning to think it was just my sky box at fault.
telegramsam is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 19:04.


Server: curium.zmnt.uk
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.