Home News Forum Articles
  Welcome back Join CF
You are here You are here: Home | Forum | You tube not available

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most of the discussions, articles and other free features. By joining our Virgin Media community you will have full access to all discussions, be able to view and post threads, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own images/photos, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please join our community today.


Welcome to Cable Forum
Go Back   Cable Forum > Virgin Media Services > Virgin Media News Discussion

You tube not available
Reply
 
Thread Tools
Old 13-02-2021, 20:23   #1
jbss7382
cf.member
 
Join Date: Feb 2021
Posts: 1
jbss7382 is an unknown quantity at this point
You tube not available

Hello
After my TiVo box crashed I havenít been able to get YouTube channel 198 at all! 10 days running now
Error code is always AO1
Network settings show C130 or C133
All cables are where they should be.
Virgin hub is UPSTAIRS and tv and TiVo box downstairs AS INSTALLED years ago by virgin media. Only had a problem in the last 10 days.
Tivo box has been reset 15 times
Help would be appreciated
jbss7382 is offline   Reply With Quote
Advertisement
Old 13-02-2021, 21:45   #2
spiderplant
cf.mega poster
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 8,178
spiderplant has a pair of shiny starsspiderplant has a pair of shiny stars
spiderplant has a pair of shiny starsspiderplant has a pair of shiny starsspiderplant has a pair of shiny starsspiderplant has a pair of shiny starsspiderplant has a pair of shiny stars
Re: You tube not available

Probably a signal fault. You might find it starts working again when the weather warms up. If not, you'll have to call VM to get it fixed.

ps. Welcome to the forum!
spiderplant is offline   Reply With Quote
Old 14-02-2021, 17:26   #3
Hom3r
Mum 15/08/46 - 30/09/20
 
Hom3r's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Galactic Sector ZZ9 Plural Z Alpha, www.daves-world.co.uk. A secret Moonbase (shh don't tell anybody)
Age: 52
Services: 1 V6, 2x1TB TiVo, SH3. Samsung Galaxy Note 10+ 5G, Ton's of Smart Home stuff, & Cuddy Toy
Posts: 15,972
Hom3r has a pair of shiny starsHom3r has a pair of shiny starsHom3r has a pair of shiny stars
Hom3r has a pair of shiny starsHom3r has a pair of shiny starsHom3r has a pair of shiny starsHom3r has a pair of shiny starsHom3r has a pair of shiny starsHom3r has a pair of shiny starsHom3r has a pair of shiny starsHom3r has a pair of shiny starsHom3r has a pair of shiny starsHom3r has a pair of shiny starsHom3r has a pair of shiny stars
Re: You tube not available

Quote:
Originally Posted by jbss7382 View Post
Hello
After my TiVo box crashed I havenít been able to get YouTube channel 198 at all! 10 days running now
Error code is always AO1
Network settings show C130 or C133
All cables are where they should be.
Virgin hub is UPSTAIRS and TV and TiVo box downstairs AS INSTALLED years ago by Virgin Media. Only had a problem in the last 10 days.
TiVo box has been reset 15 times
Help would be appreciated

We get the C130 error when we are watching a program on the TV in the living that was recorded on the TiVo in the master bedroom (I hard-wired all my TiVo's).
__________________
STAY AT HOME: I found out that mum will never walk again as the coronavirus attacked her nervous system. She died on September 30th, wearing a mask and she still might be alive today.
Hom3r is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 21:04.


Server: curium.zmnt.uk
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.