Home News Forum Articles
  Welcome back Join CF
You are here You are here: Home | Forum | Sky Broadband Shield

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most of the discussions, articles and other free features. By joining our Virgin Media community you will have full access to all discussions, be able to view and post threads, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own images/photos, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please join our community today.


Welcome to Cable Forum
Go Back   Cable Forum > Alternatives to Virgin Media > Other ISPs Discussion

Sky Broadband Shield
Reply
 
Thread Tools
Old 29-05-2022, 21:04   #1
Halcyon
Hello !
 
Halcyon's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: East Midlands
Services: Sky, AppleTV, Netflix
Posts: 16,230
Halcyon is seeing silvered starsHalcyon is seeing silvered starsHalcyon is seeing silvered starsHalcyon is seeing silvered stars
Halcyon is seeing silvered starsHalcyon is seeing silvered starsHalcyon is seeing silvered starsHalcyon is seeing silvered starsHalcyon is seeing silvered starsHalcyon is seeing silvered starsHalcyon is seeing silvered starsHalcyon is seeing silvered starsHalcyon is seeing silvered stars
Sky Broadband Shield

Hi all,

Iím trying to enable the Sky Broadband Shield and have logged into my account and set the required level to PG.
Have also tried the custom setting.

Whatever I try no websites are restricted and I can access online dating, etc which I want to block as well as the other categories.

Anyone had a similar issue or know how to make it work?

Thanks.

---------- Post added at 21:04 ---------- Previous post was at 20:32 ----------

I think I’ve worked it out.
I’m behind a second router so different dns settings to the sky router.
So it won’t get the filtered settings.
__________________
.
-

Halcyon is offline   Reply With Quote
Advertisement
Old 29-05-2022, 21:16   #2
GrimUpNorth
cf.mega poster
 
Join Date: Jan 2008
Location: Up North - Where It's Grim
Age: 55
Posts: 1,818
GrimUpNorth is cast in bronzeGrimUpNorth is cast in bronzeGrimUpNorth is cast in bronzeGrimUpNorth is cast in bronze
GrimUpNorth is cast in bronzeGrimUpNorth is cast in bronzeGrimUpNorth is cast in bronzeGrimUpNorth is cast in bronzeGrimUpNorth is cast in bronzeGrimUpNorth is cast in bronzeGrimUpNorth is cast in bronzeGrimUpNorth is cast in bronzeGrimUpNorth is cast in bronzeGrimUpNorth is cast in bronzeGrimUpNorth is cast in bronzeGrimUpNorth is cast in bronzeGrimUpNorth is cast in bronzeGrimUpNorth is cast in bronzeGrimUpNorth is cast in bronzeGrimUpNorth is cast in bronzeGrimUpNorth is cast in bronzeGrimUpNorth is cast in bronzeGrimUpNorth is cast in bronzeGrimUpNorth is cast in bronze
Re: Sky Broadband Shield

Just checked and works ok here, when I set it to PG Twitter, Facebook etc just time out. I did set it to PG at all times, didn't try the time filter so maybe that's the issue?
GrimUpNorth is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 23:43.


Server: curium.zmnt.uk
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.