Home News Forum Articles
  Welcome back Join CF
You are here You are here: Home | Forum | V6 box

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most of the discussions, articles and other free features. By joining our Virgin Media community you will have full access to all discussions, be able to view and post threads, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own images/photos, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please join our community today.


Welcome to Cable Forum
Go Back   Cable Forum > Virgin Media Services > Virgin Media TV Service

V6 box
Reply
 
Thread Tools
Old 24-02-2018, 14:48   #16
Raider999
cf.geek
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 572
Raider999 is on a distinguished roadRaider999 is on a distinguished road
Re: V6 box

Quote:
Originally Posted by SnoopZ View Post
In my opinion it looks like a Mini VCR recorder from the 80s, they could have improved the appearance more.

Saying that there is nothing wrong with it as a product, but it doesn't look as nice as modern day electronics.
How would you like it improved? - you only slate it without any suggestions how it could look better
Raider999 is offline   Reply With Quote
Advertisement
Old 24-02-2018, 16:01   #17
SnoopZ
CF Resident Dog
 
SnoopZ's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 10,566
SnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny stars
SnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny stars
Re: V6 box

Quote:
Originally Posted by Raider999 View Post
How would you like it improved? - you only slate it without any suggestions how it could look better
I am not fussed about any improvements in its design as i was just saying it looked a bit like a mini 80s style VCR, some people will find it far too bulky others wont, i do like the design of the Sky Q box better though.

I never slated it though. lol
__________________
PSN: Snoopzster

Last edited by SnoopZ; 24-02-2018 at 16:06.
SnoopZ is online now   Reply With Quote
Old 24-02-2018, 16:38   #18
Taf
cf.mega poster
 
Taf's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Kairdiff-by-the-sea
Age: 62
Services: TVXL BBXL Superhub 2ac (wired) 1Tb Tivo
Posts: 7,855
Taf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny star
Taf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny star
Re: V6 box

Quote:
Originally Posted by Raider999 View Post
....you can put it in a cabinet and the remote still works (unlike most other boxes)
That glaring blue light is most annoying, so I'm going to hide mine somewhere soon.

I've got ours connected via wifi at the moment a all 4 ethernet ports are in constant use. As we switch off the hub each night, the V6 forgets it's to be connected via wifi each day so has to be told what signal to pair with.
Taf is online now   Reply With Quote
Old 24-02-2018, 17:35   #19
Mr K
cf.mega poster
 
Mr K's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Services: TV, Phone, BB, a goldfish
Posts: 3,696
Mr K has reached the bronze age
Mr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze age
Re: V6 box

Quote:
Originally Posted by Taf View Post
That glaring blue light is most annoying, so I'm going to hide mine somewhere soon.

I've got ours connected via wifi at the moment a all 4 ethernet ports are in constant use. As we switch off the hub each night, the V6 forgets it's to be connected via wifi each day so has to be told what signal to pair with.
Just stuffed my V6 in a bedroom draw today. Even in standby and not recording it powers up in the middle of the night doing its updates. Seems to irritate quite a few looking at the support forum, VM need to give it a sleeping bedroom mode Working ok so far, put a couple of ventilation holes in the back of drawer unit, see how it goes, remote works fine.
Mr K is online now   Reply With Quote
Old 25-02-2018, 12:01   #20
nodrogd
cf.mega poster
 
nodrogd's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: West Herts
Services: FHTV, Sports & Movies (2x V6), TA Telco, VIVID 350. Freeview/Freesat HD, Virgin Mobile, Tesco Mobile
Posts: 1,583
nodrogd is just so famous around these partsnodrogd is just so famous around these partsnodrogd is just so famous around these partsnodrogd is just so famous around these partsnodrogd is just so famous around these partsnodrogd is just so famous around these partsnodrogd is just so famous around these partsnodrogd is just so famous around these partsnodrogd is just so famous around these partsnodrogd is just so famous around these partsnodrogd is just so famous around these partsnodrogd is just so famous around these partsnodrogd is just so famous around these partsnodrogd is just so famous around these partsnodrogd is just so famous around these parts
Re: V6 box

Quote:
Originally Posted by Taf View Post
That glaring blue light is most annoying, so I'm going to hide mine somewhere soon.

I've got ours connected via wifi at the moment a all 4 ethernet ports are in constant use. As we switch off the hub each night, the V6 forgets it's to be connected via wifi each day so has to be told what signal to pair with.
Is your hub putting out 2.4 & 5Ghz on the same SSID, as this is the most common cause of issues. I renamed mine & haven't had any problems since.
nodrogd is offline   Reply With Quote
Old 25-02-2018, 12:07   #21
Taf
cf.mega poster
 
Taf's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Kairdiff-by-the-sea
Age: 62
Services: TVXL BBXL Superhub 2ac (wired) 1Tb Tivo
Posts: 7,855
Taf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny star
Taf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny star
Re: V6 box

I looked in My Recordings last evening, and 2 films I had set to record had not done so.

Then I realised it should be recording a film at that very moment. but it did not appear in the list at all. I looked in My Planned Recordings and it was there, having started to record over an hour beforehand. Clicking on that entry took me to an option to watch before it had finished recording (as usual). I paused at one point and looked in My Recordings and it still wasn't in there. ???

---------- Post added at 12:07 ---------- Previous post was at 12:05 ----------

Quote:
Originally Posted by nodrogd View Post
Is your hub putting out 2.4 & 5Ghz on the same SSID, as this is the most common cause of issues. I renamed mine & haven't had any problems since.
My son can't get a solid wifi connection on the 5Ghz signal, so I switched it off. So just the 2.4Ghz signal is active.
Taf is online now   Reply With Quote
Old 25-02-2018, 20:43   #22
Mr K
cf.mega poster
 
Mr K's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Services: TV, Phone, BB, a goldfish
Posts: 3,696
Mr K has reached the bronze age
Mr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze age
Re: V6 box

Quote:
Originally Posted by Mr K View Post
Just stuffed my V6 in a bedroom draw today. Even in standby and not recording it powers up in the middle of the night doing its updates. Seems to irritate quite a few looking at the support forum, VM need to give it a sleeping bedroom mode Working ok so far, put a couple of ventilation holes in the back of drawer unit, see how it goes, remote works fine.
The V6 seems to be working fine stuffed away in a drawer so far. Nice and quiet too, a good night's sleep hopefully
Mr K is online now   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 16:40.


Server: xenon.zmnt.net
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.