Home News Forum Articles
  Welcome back Join CF
You are here You are here: Home | Forum | Just trying to upgrade...

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most of the discussions, articles and other free features. By joining our Virgin Media community you will have full access to all discussions, be able to view and post threads, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own images/photos, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please join our community today.


Welcome to Cable Forum
Go Back   Cable Forum > Virgin Media Services > Virgin Media Internet Service

Just trying to upgrade...
Reply
 
Thread Tools
Old 23-03-2020, 10:37   #1
Synthetic
cf.geek
 
Join Date: Jul 2010
Location: Newcastle
Posts: 673
Synthetic is a name known to allSynthetic is a name known to allSynthetic is a name known to allSynthetic is a name known to allSynthetic is a name known to allSynthetic is a name known to allSynthetic is a name known to allSynthetic is a name known to all
Just trying to upgrade...

Hi all, appreciate VM are busy etc

Trying to upgrade my package now me and my partner are WFH, our upload is struggling (she uploads a lot of graphics files) however i've currenlty been on hold for an hour and a half to CS.

I cant upgrade online as i get the "Oops something went wrong!" error message.

Is there any other way i can get my package changed? I don't really want to go out to a store to see if they can do it for obvious reasons.

Cheers!
Synthetic is offline   Reply With Quote
Advertisement
Old 25-03-2020, 16:39   #2
Kushan
FORMER Virgin Media Staff
 
Kushan's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Warrington
Posts: 4,644
Kushan has a bronzed appealKushan has a bronzed appeal
Kushan has a bronzed appealKushan has a bronzed appealKushan has a bronzed appealKushan has a bronzed appealKushan has a bronzed appealKushan has a bronzed appealKushan has a bronzed appealKushan has a bronzed appealKushan has a bronzed appealKushan has a bronzed appealKushan has a bronzed appealKushan has a bronzed appealKushan has a bronzed appealKushan has a bronzed appealKushan has a bronzed appealKushan has a bronzed appealKushan has a bronzed appealKushan has a bronzed appealKushan has a bronzed appeal
Re: Just trying to upgrade...

I think you're stuck waiting for the call queue to die down.
__________________
My views are my own and in no way reflect those of Virgin Media.
Kushan is offline   Reply With Quote
Old 25-03-2020, 17:45   #3
Synthetic
cf.geek
 
Join Date: Jul 2010
Location: Newcastle
Posts: 673
Synthetic is a name known to allSynthetic is a name known to allSynthetic is a name known to allSynthetic is a name known to allSynthetic is a name known to allSynthetic is a name known to allSynthetic is a name known to allSynthetic is a name known to all
Re: Just trying to upgrade...

Yep, 6 hours later i got sorted
Synthetic is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 19:49.


Server: curium.zmnt.uk
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.