Home News Forum Articles
  Welcome back Join CF
You are here You are here: Home | Forum | Virgin Media V6 - Powered by TiVo(new STB)

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most of the discussions, articles and other free features. By joining our Virgin Media community you will have full access to all discussions, be able to view and post threads, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own images/photos, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please join our community today.


Welcome to Cable Forum
Go Back   Cable Forum > Virgin Media Services > Virgin Media TV Service

Virgin Media V6 - Powered by TiVo(new STB)
Reply
 
Thread Tools
Old 13-11-2017, 09:22   #3316
OLD BOY
Experience is everything
 
Join Date: Mar 2008
Location: Wokingham
Services: 2 V6 boxes; Full House; Now TV, Amazon and Netflix; VM broadband and landline
Posts: 6,853
OLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appeal
OLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appeal
Re: Virgin Media V6 - Powered by TiVo(new STB)

Quote:
Originally Posted by vincerooney View Post
Any chance of a WWE network app on tivo? I used to use my ps4 for everything and now i can finally use netflix on tivo again....just missing that wwe app!
I am keeping my fingers crossed that we will get more apps in 2018. If so, hopefully, WWE Network will be one of them.
OLD BOY is online now   Reply With Quote
Advertisement
Old 23-11-2017, 21:26   #3317
daz100
cf.member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 55
daz100 is an unknown quantity at this point
Re: Virgin Media V6 - Powered by TiVo(new STB)

Should the v6 record 6 shows? Every Thursday the 6th show states its being recorded but there is a no red status and it cannot be played back?
daz100 is offline   Reply With Quote
Old 24-11-2017, 08:19   #3318
spiderplant
cf.mega poster
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 7,312
spiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny star
spiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny star
Re: Virgin Media V6 - Powered by TiVo(new STB)

Quote:
Originally Posted by daz100 View Post
Should the v6 record 6 shows? Every Thursday the 6th show states its being recorded but there is a no red status and it cannot be played back?
Yes, it can record six, unless a tuner is in use for something else, such as watching a different 6th channel, or for VOD.

When you say "it cannot be played back", what exactly does it say? The 'Planned Recordings' and 'Recording Hiccups' sections may also explain why it isn't doing what you expect.
spiderplant is offline   Reply With Quote
Old 24-11-2017, 11:20   #3319
RobboEdin
cf.mega poster
 
RobboEdin's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1,681
RobboEdin has reached the bronze age
RobboEdin has reached the bronze ageRobboEdin has reached the bronze ageRobboEdin has reached the bronze ageRobboEdin has reached the bronze ageRobboEdin has reached the bronze ageRobboEdin has reached the bronze age
Re: Virgin Media V6 - Powered by TiVo(new STB)

Quote:
Originally Posted by daz100 View Post
Should the v6 record 6 shows? Every Thursday the 6th show states its being recorded but there is a no red status and it cannot be played back?
Perhaps a padding issue stopping the sixth one from recording? Were there programs recording before with after padding set?
RobboEdin is offline   Reply With Quote
Old 24-11-2017, 11:30   #3320
ozsat
cf.geek
 
ozsat's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Area 31
Services: VM V6 TiVo (+MRS & HDR) 350/20mb BB, Freeview HD, SkyQ UHD, FreesatHD, BT TV, DAB, Panasonic 4k/HDR
Posts: 702
ozsat is a name known to allozsat is a name known to allozsat is a name known to allozsat is a name known to allozsat is a name known to allozsat is a name known to allozsat is a name known to allozsat is a name known to all
Re: Virgin Media V6 - Powered by TiVo(new STB)

What is your 'keep at most' set to in the series link?

Keep at most 5 with keep until space needed - will only keep last 5 episodes.
Keep at most 5 with keep until I delete - will only record 5 episodes before it stops.

Quote:
Originally Posted by daz100 View Post
Should the v6 record 6 shows? Every Thursday the 6th show states its being recorded but there is a no red status and it cannot be played back?
ozsat is online now   Reply With Quote
Old 07-03-2018, 16:50   #3321
denphone
Still alive and happy
 
denphone's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: In the land of beyond and beyond.
Services: XL BB, 2 V6 boxes , XL TV.
Posts: 46,912
denphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver bling
denphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver bling
Re: Virgin Media V6 - Powered by TiVo(new STB)

Virgin Media Eyes Transition to ‘Horizon’ Guide:

Quote:
Virgin Media’s long-standing relationship with TiVo appears to be in line for a bit of a change.
Quote:
“It’s no secret that Liberty Global has its own Horizon UI at the moment and you can expect that we will transition to that on the V6 box and we’ll do that in co-operation with TiVo,” he said, according to Broadband TV News. “They are very understanding of our desire to do that and will help us do that.”
http://www.multichannel.com/blog/bau...-report/418549
__________________
“The only lesson you can learn from history is that it repeats itself”
denphone is online now   Reply With Quote
Old 07-03-2018, 17:20   #3322
OLD BOY
Experience is everything
 
Join Date: Mar 2008
Location: Wokingham
Services: 2 V6 boxes; Full House; Now TV, Amazon and Netflix; VM broadband and landline
Posts: 6,853
OLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appeal
OLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appeal
Re: Virgin Media V6 - Powered by TiVo(new STB)

Quote:
Originally Posted by denphone View Post
Virgin Media Eyes Transition to ‘Horizon’ Guide:





http://www.multichannel.com/blog/bau...-report/418549
Yes, this has been on the cards for some time, and I welcome this. The Horizon UI will look far better than the outdated one we have currently on the V6.

I think I read a couple of years ago that the plan was to upgrade the V6s to the Horizon UI about two years after launch, but that may have changed.

http://www.digitaltveurope.com/2017/...at-some-point/
OLD BOY is online now   Reply With Quote
Old 08-03-2018, 23:20   #3323
Mad Max
cf.mega poster
 
Mad Max's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 2,241
Mad Max has reached the bronze age
Mad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze age
Re: Virgin Media V6 - Powered by TiVo(new STB)

Had a strange one on the V6 box tonight, we were getting "audio description" whilst watching Master Chef on the BBC HD channel, most annoying, and it's the first time this has ever happened since we got the V6 boxes, I tried turning it off, but to no avail, so we ended up watching the SD version of that channel, not very good I must say, but watching in SD did not have "audio description", so the question is, has anyone else been affected by this, and if resolved, what did you do to fix it?


Thanks.
Mad Max is online now   Reply With Quote
Old 09-03-2018, 07:32   #3324
OLD BOY
Experience is everything
 
Join Date: Mar 2008
Location: Wokingham
Services: 2 V6 boxes; Full House; Now TV, Amazon and Netflix; VM broadband and landline
Posts: 6,853
OLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appeal
OLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appeal
Re: Virgin Media V6 - Powered by TiVo(new STB)

Quote:
Originally Posted by Mad Max View Post
Had a strange one on the V6 box tonight, we were getting "audio description" whilst watching Master Chef on the BBC HD channel, most annoying, and it's the first time this has ever happened since we got the V6 boxes, I tried turning it off, but to no avail, so we ended up watching the SD version of that channel, not very good I must say, but watching in SD did not have "audio description", so the question is, has anyone else been affected by this, and if resolved, what did you do to fix it?


Thanks.
Sounds to me like BBC transmitted the wrong version of the programme if you were watching on channel 108. It doesn't sound to me as if it is a V6 problem.
OLD BOY is online now   Reply With Quote
Old 09-03-2018, 07:58   #3325
jb66
cf.mega poster
 
jb66's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5,240
jb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze array
jb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze array
Re: Virgin Media V6 - Powered by TiVo(new STB)

Quote:
Originally Posted by OLD BOY View Post
Sounds to me like BBC transmitted the wrong version of the programme if you were watching on channel 108. It doesn't sound to me as if it is a V6 problem.
It was a BBC problem, reported on freeview too
__________________
"The postings on this site are my own and don't necessarily represent Virgin Media's positions, strategies or opinions."
jb66 is offline   Reply With Quote
Old 13-03-2018, 07:15   #3326
punkrock101
cf.member
 
Join Date: Jan 2007
Location: Newtownabbey
Age: 30
Services: Virgin Mix TV, Virgin TiVo V6, virgin Media VIVID 200 Broadband
Posts: 31
punkrock101 is an unknown quantity at this point
Re: Virgin Media V6 - Powered by TiVo(new STB)

If virgin did update to horizon on the V6 will we all be getting new remotes as the horizon remote has a keyboard on the underside.
punkrock101 is offline   Reply With Quote
Old 14-03-2018, 14:50   #3327
Doz007
cf.geek
 
Doz007's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Services: VM 200Mb BB, Sky Q Silver 2TB
Posts: 733
Doz007 has entered a golden reputation eraDoz007 has entered a golden reputation eraDoz007 has entered a golden reputation eraDoz007 has entered a golden reputation eraDoz007 has entered a golden reputation eraDoz007 has entered a golden reputation eraDoz007 has entered a golden reputation eraDoz007 has entered a golden reputation eraDoz007 has entered a golden reputation eraDoz007 has entered a golden reputation eraDoz007 has entered a golden reputation era
Re: Virgin Media V6 - Powered by TiVo(new STB)

Any recent videos of the Horizon UI about? I tried to look the other day but the videos seemed to be from around 2013 and obviously looked really dated by today's standards.
Doz007 is offline   Reply With Quote
Old 14-03-2018, 18:19   #3328
OLD BOY
Experience is everything
 
Join Date: Mar 2008
Location: Wokingham
Services: 2 V6 boxes; Full House; Now TV, Amazon and Netflix; VM broadband and landline
Posts: 6,853
OLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appeal
OLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appeal
Re: Virgin Media V6 - Powered by TiVo(new STB)

Quote:
Originally Posted by punkrock101 View Post
If virgin did update to horizon on the V6 will we all be getting new remotes as the horizon remote has a keyboard on the underside.
I don't think we would get new remotes as well. It's just an update on the software that we will be getting.
OLD BOY is online now   Reply With Quote
Old 14-03-2018, 18:47   #3329
Mr K
cf.mega poster
 
Mr K's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Services: TV, Phone, BB, a goldfish
Posts: 3,471
Mr K has reached the bronze age
Mr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze ageMr K has reached the bronze age
Re: Virgin Media V6 - Powered by TiVo(new STB)

Quote:
Originally Posted by OLD BOY View Post
I don't think we would get new remotes as well. It's just an update on the software that we will be getting.
A nice flat remote would be nice. VMs peanut thing always ends up on the floor...
Mr K is offline   Reply With Quote
Old 14-03-2018, 19:11   #3330
Mad Max
cf.mega poster
 
Mad Max's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 2,241
Mad Max has reached the bronze age
Mad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze age
Re: Virgin Media V6 - Powered by TiVo(new STB)

Quote:
Originally Posted by Mr K View Post
A nice flat remote would be nice. VMs peanut thing always ends up on the floor...

Totally agree, it's shape isn't good.
Mad Max is online now   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 17:26.


Server: xenon.zmnt.net
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.