Home News Forum Articles
  Welcome back Join CF
You are here You are here: Home | Forum | The Rook

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most of the discussions, articles and other free features. By joining our Virgin Media community you will have full access to all discussions, be able to view and post threads, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own images/photos, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please join our community today.


Welcome to Cable Forum
Go Back   Cable Forum > Virgin Media Services > Virgin Media TV Service

The Rook
Reply
 
Thread Tools
Old 08-07-2019, 09:26   #16
BenMcr
Virgin Media Staff
 
Join Date: Nov 2006
Location: Manchester
Services: Virgin Media V6 x2, Full House TV, VIVID 350
Posts: 16,683
BenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny stars
BenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny stars
Re: The Rook

Quote:
Originally Posted by trickytree View Post
When I select it it says subscribe but I'm on the 500mb VVIP Oomph package and it says the same on both boxes.
According to official forums I am not alone
Are you still having the issue?

According to someone over on the Community Forum, it's now working for them.
__________________
I work for Virgin Media but all views are my own.
BenMcr is offline   Reply With Quote
Advertisement
Old 08-07-2019, 10:11   #17
spiderplant
cf.mega poster
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 7,591
spiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny star
spiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny star
Re: The Rook

Yes, that should be fixed now, as should the problem of the box rebooting if you let it play right to the end.
spiderplant is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2019, 20:50   #18
trueblood
cf.member
 
trueblood's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: South London
Age: 52
Services: TV XL Phone M BB XL 200 MB V6 x 2
Posts: 46
trueblood will become famous soon enoughtrueblood will become famous soon enoughtrueblood will become famous soon enough
Re: The Rook

Oh dear virgin, so today i was watching episode 2 on demand and this time it didn't even get to the end when it stopped suddenly with This programme is unavailable error and then the bloody box rebooted. :-( !!!!

Last edited by trueblood; 08-07-2019 at 20:53.
trueblood is offline   Reply With Quote
Old 09-07-2019, 09:36   #19
Taf
cf.mega poster
 
Taf's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Kairdiff-by-the-sea
Age: 63
Services: TVXL BBXL Superhub 2ac (wired) 1Tb Tivo
Posts: 8,260
Taf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny star
Taf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny starTaf has a nice shiny star
Re: The Rook

My problem with tiny subtitles was solved in ep2. There were no subtuitles at all!
Taf is offline   Reply With Quote
Old 09-07-2019, 15:49   #20
Raider999
cf.geek
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 892
Raider999 will become famous soon enoughRaider999 will become famous soon enoughRaider999 will become famous soon enough
Re: The Rook

Quote:
Originally Posted by trueblood View Post
Oh dear virgin, so today i was watching episode 2 on demand and this time it didn't even get to the end when it stopped suddenly with This programme is unavailable error and then the bloody box rebooted. :-( !!!!

Sounds like it is very flaky.

I would suggest only watching when your box is not recording so if it reboots the recording will not be spoilt
Raider999 is offline   Reply With Quote
Old 09-07-2019, 16:06   #21
spiderplant
cf.mega poster
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 7,591
spiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny star
spiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny star
Re: The Rook

I'm told it is fixed (again )
spiderplant is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 22:34.


Server: xenon.zmnt.net
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.