Home News Forum Articles
  Welcome back Join CF
You are here You are here: Home | Forum | Random Popups

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most of the discussions, articles and other free features. By joining our Virgin Media community you will have full access to all discussions, be able to view and post threads, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own images/photos, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please join our community today.


Welcome to Cable Forum
Go Back   Cable Forum > Computers & IT > Internet Discussion

Bandwith Monitor
Reply
 
Thread Tools
Old 24-01-2021, 09:50   #1
alanbjames
cf.mega poster
 
alanbjames's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Swansea, South Wales UK.
Age: 69
Services: XL Phone, XXL 500mb BB SH3 (wired).
Posts: 2,357
alanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quads
Bandwith Monitor

Any Chance someone can recommend a good free bandwidth monitor for windows which will allow me to limit or view the amount of bandwidth i can or have used within a set amount of time say a week or a month.

I used to use and bought DU Meter but its not been updated in ages and randomly crashes here, there and everywhere.
alanbjames is offline   Reply With Quote
Advertisement
Old 26-01-2021, 11:52   #2
weesteev
Cable Guru
 
weesteev's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Scotland
Age: 38
Services: EE Fibre 40/10x 2 and 4G load balanced, Virgin FTTH coming soon!
Posts: 1,040
weesteev has reached the bronze age
weesteev has reached the bronze ageweesteev has reached the bronze ageweesteev has reached the bronze ageweesteev has reached the bronze ageweesteev has reached the bronze ageweesteev has reached the bronze ageweesteev has reached the bronze ageweesteev has reached the bronze ageweesteev has reached the bronze age
Re: Bandwith Monitor

I use NetTraffic, see if that works for you... https://www.venea.net/web/nettraffic
__________________


Access Network Innovation @ Liberty Global/Virgin Media

All comments are my own opinion and not a direct expression of LG/VM.
weesteev is offline   Reply With Quote
Old 26-01-2021, 16:56   #3
alanbjames
cf.mega poster
 
alanbjames's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Swansea, South Wales UK.
Age: 69
Services: XL Phone, XXL 500mb BB SH3 (wired).
Posts: 2,357
alanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quadsalanbjames has a fine set of Quads
Re: Bandwith Monitor

Weesteev that is exactly what i wanted.

Thanks.
alanbjames is offline   Reply With Quote
Old 26-01-2021, 22:43   #4
progers
Pete
 
progers's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Nuneaton
Services: Broadband Up to 100Mb ~ TV Mix & TiVo 1Tb ~ Phone: Talk More Anytime
Posts: 1,045
progers is just so famous around these partsprogers is just so famous around these partsprogers is just so famous around these partsprogers is just so famous around these partsprogers is just so famous around these partsprogers is just so famous around these partsprogers is just so famous around these partsprogers is just so famous around these partsprogers is just so famous around these partsprogers is just so famous around these partsprogers is just so famous around these partsprogers is just so famous around these partsprogers is just so famous around these partsprogers is just so famous around these partsprogers is just so famous around these parts
Re: Bandwith Monitor

I use Networx and it “worx” for me
progers is offline   Reply With Quote
Old 27-01-2021, 10:02   #5
weesteev
Cable Guru
 
weesteev's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Scotland
Age: 38
Services: EE Fibre 40/10x 2 and 4G load balanced, Virgin FTTH coming soon!
Posts: 1,040
weesteev has reached the bronze age
weesteev has reached the bronze ageweesteev has reached the bronze ageweesteev has reached the bronze ageweesteev has reached the bronze ageweesteev has reached the bronze ageweesteev has reached the bronze ageweesteev has reached the bronze ageweesteev has reached the bronze ageweesteev has reached the bronze age
Re: Bandwith Monitor

Quote:
Originally Posted by alanbjames View Post
Weesteev that is exactly what i wanted.

Thanks.
You are very welcome! Might start a wee thread with a list of software I use, might be useful for some people
__________________


Access Network Innovation @ Liberty Global/Virgin Media

All comments are my own opinion and not a direct expression of LG/VM.
weesteev is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 22:23.


Server: curium.zmnt.uk
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.