Home News Forum Articles
  Welcome back Join CF
You are here You are here: Home | Forum | Virgin Connect App

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most of the discussions, articles and other free features. By joining our Virgin Media community you will have full access to all discussions, be able to view and post threads, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own images/photos, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please join our community today.


Welcome to Cable Forum
Go Back   Cable Forum > Virgin Media Services > Virgin & O2 Mobile Service

Virgin Connect App
Reply
 
Thread Tools
Old 19-07-2022, 09:59   #1
Tricky Trevor
cf.geek
 
Tricky Trevor's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Nottingham
Age: 65
Services: Gig1,Ultimate Volt,Virgin 360x2, O2 mobile
Posts: 722
Tricky Trevor has a fine set of QuadsTricky Trevor has a fine set of QuadsTricky Trevor has a fine set of QuadsTricky Trevor has a fine set of QuadsTricky Trevor has a fine set of QuadsTricky Trevor has a fine set of QuadsTricky Trevor has a fine set of QuadsTricky Trevor has a fine set of QuadsTricky Trevor has a fine set of QuadsTricky Trevor has a fine set of QuadsTricky Trevor has a fine set of QuadsTricky Trevor has a fine set of QuadsTricky Trevor has a fine set of QuadsTricky Trevor has a fine set of Quads
Virgin Connect App

I see that the Virgin Connect app as at last been updated and is now compatable with Superhub 4.
__________________
I used to be indecisive but now I'm not so sure.
Tricky Trevor is offline   Reply With Quote
Advertisement
Old 19-07-2022, 10:03   #2
BenMcr
Virgin Media Staff
 
Join Date: Nov 2006
Location: Manchester
Services: 360 x2, Maxit TV, Sky Sports and Sky Cinema. Gig1
Posts: 17,785
BenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny stars
BenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny stars
Re: Virgin Connect App

It also fixes the hotspot issue for newer Android devices and they can successfully be configured for the hotspots.
__________________
I work for Virgin Media but all views are my own.
BenMcr is online now   Reply With Quote
Old 19-07-2022, 20:04   #3
1701-e
EU citizen proud of it!
 
Join Date: Mar 2004
Location: Belfast
Services: TiVo V6 Full House TV, Vivid 350 bb & Weekend only landline.....
Posts: 876
1701-e has a fine set of Quads1701-e has a fine set of Quads1701-e has a fine set of Quads1701-e has a fine set of Quads1701-e has a fine set of Quads1701-e has a fine set of Quads1701-e has a fine set of Quads1701-e has a fine set of Quads1701-e has a fine set of Quads1701-e has a fine set of Quads1701-e has a fine set of Quads1701-e has a fine set of Quads1701-e has a fine set of Quads1701-e has a fine set of Quads
Re: Virgin Connect App

Apparently you need version 12.20.14 but Google play has 12.13.30. How do you get the latest version?
__________________
advertise here...........
1701-e is offline   Reply With Quote
Old 19-07-2022, 20:18   #4
djmagnifique
cf.geek
 
Join Date: Jan 2006
Location: Thornaby
Age: 47
Services: XL tv with 2x V6 boxes, M phone, 200Mb broadband
Posts: 761
djmagnifique has a brilliant futuredjmagnifique has a brilliant futuredjmagnifique has a brilliant futuredjmagnifique has a brilliant futuredjmagnifique has a brilliant futuredjmagnifique has a brilliant futuredjmagnifique has a brilliant futuredjmagnifique has a brilliant futuredjmagnifique has a brilliant futuredjmagnifique has a brilliant futuredjmagnifique has a brilliant futuredjmagnifique has a brilliant future
Re: Virgin Connect App

Quote:
Originally Posted by 1701-e View Post
Apparently you need version 12.20.14 but Google play has 12.13.30. How do you get the latest version?
I have version 12.20.15 on my Sony 10iii. Just check to see if there is an update in the Play Store.
djmagnifique is offline   Reply With Quote
Old 19-07-2022, 20:36   #5
BenMcr
Virgin Media Staff
 
Join Date: Nov 2006
Location: Manchester
Services: 360 x2, Maxit TV, Sky Sports and Sky Cinema. Gig1
Posts: 17,785
BenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny stars
BenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny stars
Re: Virgin Connect App

Quote:
Originally Posted by 1701-e View Post
Apparently you need version 12.20.14 but Google play has 12.13.30. How do you get the latest version?
It's a staged rollout but should be available to 100% of Android devices soon.
__________________
I work for Virgin Media but all views are my own.
BenMcr is online now   Reply With Quote
Old 19-07-2022, 22:03   #6
1701-e
EU citizen proud of it!
 
Join Date: Mar 2004
Location: Belfast
Services: TiVo V6 Full House TV, Vivid 350 bb & Weekend only landline.....
Posts: 876
1701-e has a fine set of Quads1701-e has a fine set of Quads1701-e has a fine set of Quads1701-e has a fine set of Quads1701-e has a fine set of Quads1701-e has a fine set of Quads1701-e has a fine set of Quads1701-e has a fine set of Quads1701-e has a fine set of Quads1701-e has a fine set of Quads1701-e has a fine set of Quads1701-e has a fine set of Quads1701-e has a fine set of Quads1701-e has a fine set of Quads
Re: Virgin Connect App

Quote:
Originally Posted by BenMcr View Post
It's a staged rollout but should be available to 100% of Android devices soon.
Thanks. I'm on Android 11. Will recheck at a later date.
__________________
advertise here...........
1701-e is offline   Reply With Quote
Old 20-07-2022, 22:51   #7
Gavin-D
cf.mega poster
 
Join Date: Mar 2010
Services: Bigger Bundle + Sky Sports HD Virgin Media 200Mbps Broadband
Posts: 1,725
Gavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of Quads
Re: Virgin Connect App

Hotspots still don't work on Android 12
Gavin-D is offline   Reply With Quote
Old 21-07-2022, 15:39   #8
BenMcr
Virgin Media Staff
 
Join Date: Nov 2006
Location: Manchester
Services: 360 x2, Maxit TV, Sky Sports and Sky Cinema. Gig1
Posts: 17,785
BenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny stars
BenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny stars
Re: Virgin Connect App

Quote:
Originally Posted by Gavin-D View Post
Hotspots still don't work on Android 12
It does on configure it on my S21+ with Android 12 although it then says it's failed to do so within the app.

I've raised this within Virgin Media
__________________
I work for Virgin Media but all views are my own.
BenMcr is online now   Reply With Quote
Old 21-07-2022, 17:07   #9
djmagnifique
cf.geek
 
Join Date: Jan 2006
Location: Thornaby
Age: 47
Services: XL tv with 2x V6 boxes, M phone, 200Mb broadband
Posts: 761
djmagnifique has a brilliant futuredjmagnifique has a brilliant futuredjmagnifique has a brilliant futuredjmagnifique has a brilliant futuredjmagnifique has a brilliant futuredjmagnifique has a brilliant futuredjmagnifique has a brilliant futuredjmagnifique has a brilliant futuredjmagnifique has a brilliant futuredjmagnifique has a brilliant futuredjmagnifique has a brilliant futuredjmagnifique has a brilliant future
Re: Virgin Connect App

The app says it can't find my hub even though I have a hub 3 and it shows I'm connected to it on the hotspot page.
djmagnifique is offline   Reply With Quote
Old 21-07-2022, 20:53   #10
Gavin-D
cf.mega poster
 
Join Date: Mar 2010
Services: Bigger Bundle + Sky Sports HD Virgin Media 200Mbps Broadband
Posts: 1,725
Gavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of Quads
Re: Virgin Connect App

Quote:
Originally Posted by BenMcr View Post
It does on configure it on my S21+ with Android 12 although it then says it's failed to do so within the app.

I've raised this within Virgin Media

Hot Spots don't work on Android 12 for me. Just keeps coming back with a server response failure.
Attached Images
File Type: png Screenshot_20220721-205129.png (46.0 KB, 4 views)
Gavin-D is offline   Reply With Quote
Old 21-07-2022, 22:45   #11
BenMcr
Virgin Media Staff
 
Join Date: Nov 2006
Location: Manchester
Services: 360 x2, Maxit TV, Sky Sports and Sky Cinema. Gig1
Posts: 17,785
BenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny stars
BenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny stars
Re: Virgin Connect App

Quote:
Originally Posted by Gavin-D View Post
Hot Spots don't work on Android 12 for me. Just keeps coming back with a server response failure.
Yes I know. But on mine at least it does actually work when I'm in range of a Virgin Media hotspot.
__________________
I work for Virgin Media but all views are my own.
BenMcr is online now   Reply With Quote
Old 21-07-2022, 22:51   #12
Gavin-D
cf.mega poster
 
Join Date: Mar 2010
Services: Bigger Bundle + Sky Sports HD Virgin Media 200Mbps Broadband
Posts: 1,725
Gavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of Quads
Re: Virgin Connect App

I have got the app working on an Android 11 phone I have without issues
Gavin-D is offline   Reply With Quote
Old 22-07-2022, 10:32   #13
1701-e
EU citizen proud of it!
 
Join Date: Mar 2004
Location: Belfast
Services: TiVo V6 Full House TV, Vivid 350 bb & Weekend only landline.....
Posts: 876
1701-e has a fine set of Quads1701-e has a fine set of Quads1701-e has a fine set of Quads1701-e has a fine set of Quads1701-e has a fine set of Quads1701-e has a fine set of Quads1701-e has a fine set of Quads1701-e has a fine set of Quads1701-e has a fine set of Quads1701-e has a fine set of Quads1701-e has a fine set of Quads1701-e has a fine set of Quads1701-e has a fine set of Quads1701-e has a fine set of Quads
Re: Virgin Connect App

Quote:
Originally Posted by Gavin-D View Post
I have got the app working on an Android 11 phone I have without issues
Yes play store has the latest version. I downloaded it and took all of minute to set up. Even picked up the guest network I had created on the hub 4 via browser.
__________________
advertise here...........
1701-e is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 21:29.


Server: curium.zmnt.uk
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.