Home News Forum Articles
  Welcome back Join CF
You are here You are here: Home | Forum | New software installing

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most of the discussions, articles and other free features. By joining our Virgin Media community you will have full access to all discussions, be able to view and post threads, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own images/photos, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please join our community today.


Welcome to Cable Forum
Go Back   Cable Forum > Virgin Media Services > Virgin Media TV Service

New software installing
Reply
 
Thread Tools
Old 01-07-2019, 17:54   #16
ozsat
cf.mega poster
 
ozsat's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Area 31 (Oxford)
Services: V6 TiVo (+MRS), M500 (575/38.5), Freeview HD, SkyQ UHD, FreesatHD, BTtv UHD, DAB+, Panasonic 4k/HDR
Posts: 1,020
ozsat has much to be proud ofozsat has much to be proud ofozsat has much to be proud ofozsat has much to be proud ofozsat has much to be proud ofozsat has much to be proud ofozsat has much to be proud ofozsat has much to be proud ofozsat has much to be proud ofozsat has much to be proud of
Re: New software installing

It is currently on some of Sky EPGs channels on SkyQ. You can spot the ones on Sky Sports Golf as they keep freezing.

Been a few reports in the Sky forums.

Quote:
Originally Posted by Bob View Post
I could be wrong, but suspect AdSmart is for non-linear content. At least at the moment?
ozsat is offline   Reply With Quote
Advertisement
Old 01-07-2019, 22:09   #17
spiderplant
cf.mega poster
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 7,673
spiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny star
spiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny star
Re: New software installing

Quote:
Originally Posted by ozsat View Post
I suspect that particular slots will be sold as slots with have ad-smart opt-outs.
https://www.adsmartfromsky.co.uk/how-sky-adsmart-works/

Quote:
Originally Posted by Bob View Post
I could be wrong, but suspect AdSmart is for non-linear content. At least at the moment?
You are indeed wrong. But it only happens on certain channels.
spiderplant is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2019, 22:13   #18
muppetman11
cf.mega poster
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 11,842
muppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny stars
muppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny starsmuppetman11 has a pair of shiny stars
Re: New software installing

Quote:
Originally Posted by ozsat View Post
It is currently on some of Sky EPGs channels on SkyQ. You can spot the ones on Sky Sports Golf as they keep freezing.

Been a few reports in the Sky forums.
It would be easier to spot them if they had a timer.
muppetman11 is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2019, 22:13   #19
nomadking
cf.mega poster
 
Join Date: Apr 2004
Location: Northampton
Services: Virgin Media TV&BB 350Mb, V6 STB
Posts: 5,294
nomadking has a bronzed appealnomadking has a bronzed appeal
nomadking has a bronzed appealnomadking has a bronzed appealnomadking has a bronzed appealnomadking has a bronzed appealnomadking has a bronzed appealnomadking has a bronzed appealnomadking has a bronzed appeal
Re: New software installing

Quote:
Originally Posted by ozsat View Post
It is currently on some of Sky EPGs channels on SkyQ. You can spot the ones on Sky Sports Golf as they keep freezing.

Been a few reports in the Sky forums.
Where Sky owns the channels, won't Sky be the one selling the ad slots in the first place?
nomadking is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2019, 23:26   #20
ozsat
cf.mega poster
 
ozsat's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Area 31 (Oxford)
Services: V6 TiVo (+MRS), M500 (575/38.5), Freeview HD, SkyQ UHD, FreesatHD, BTtv UHD, DAB+, Panasonic 4k/HDR
Posts: 1,020
ozsat has much to be proud ofozsat has much to be proud ofozsat has much to be proud ofozsat has much to be proud ofozsat has much to be proud ofozsat has much to be proud ofozsat has much to be proud ofozsat has much to be proud ofozsat has much to be proud ofozsat has much to be proud of
Re: New software installing

An agency I guess - but they are on regular channels.

I understand they will be too on VM.

I wonder if the adsmart ad breaks on both platforms are the same slots?
ozsat is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2019, 10:46   #21
Mr K
Lefty Liberal Remoaner
 
Mr K's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Services: TV, Phone, BB, a goldfish
Posts: 5,523
Mr K has a bronze arrayMr K has a bronze arrayMr K has a bronze array
Mr K has a bronze arrayMr K has a bronze array
Re: New software installing

Can we opt out of crap like AdSmart, even Google lets you do that, although they make it difficult !
Mr K is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2019, 11:28   #22
spiderplant
cf.mega poster
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 7,673
spiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny star
spiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny star
Re: New software installing

Quote:
Originally Posted by Mr K View Post
Can we opt out of [...] AdSmart
You can, but that just means you'll get random adverts instead. Personally I'd rather have ones that might be in some way useful to me.
spiderplant is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2019, 11:37   #23
Mr K
Lefty Liberal Remoaner
 
Mr K's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Services: TV, Phone, BB, a goldfish
Posts: 5,523
Mr K has a bronze arrayMr K has a bronze arrayMr K has a bronze array
Mr K has a bronze arrayMr K has a bronze array
Re: New software installing

Quote:
Originally Posted by spiderplant View Post
You can, but that just means you'll get random adverts instead. Personally I'd rather have ones that might be in some way useful to me.
How/where do we opt out?
Mr K is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2019, 15:10   #24
spiderplant
cf.mega poster
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 7,673
spiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny star
spiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny star
Re: New software installing

Quote:
Originally Posted by Mr K View Post
How/where do we opt out?
Call Customer Services
spiderplant is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2019, 16:26   #25
Raider999
cf.geek
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 982
Raider999 has a spectacular aura about themRaider999 has a spectacular aura about themRaider999 has a spectacular aura about themRaider999 has a spectacular aura about them
Re: New software installing

Quote:
Originally Posted by Mr K View Post
How/where do we opt out?

Watch recordings and FF thru the ads?
Raider999 is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2019, 17:20   #26
BenMcr
Virgin Media Staff
 
Join Date: Nov 2006
Location: Manchester
Services: Virgin Media V6 x2, Full House TV, VIVID 350
Posts: 16,723
BenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny stars
BenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny stars
Re: New software installing

Quote:
Originally Posted by Mr K View Post
Can we opt out of crap like AdSmart, even Google lets you do that, although they make it difficult !
Quote:
Originally Posted by Mr K View Post
How/where do we opt out?
On the box go to Help & Settings > Help > Virgin TV > Settings > Advertising Preferences > Continue > Disable Relevant Advertising Setting
__________________
I work for Virgin Media but all views are my own.
BenMcr is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2019, 20:19   #27
MalteseFalcon
cf.mega poster
 
MalteseFalcon's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Deepest pits of Hell
Age: 35
Posts: 4,947
MalteseFalcon is cast in bronzeMalteseFalcon is cast in bronzeMalteseFalcon is cast in bronzeMalteseFalcon is cast in bronze
MalteseFalcon is cast in bronzeMalteseFalcon is cast in bronzeMalteseFalcon is cast in bronzeMalteseFalcon is cast in bronzeMalteseFalcon is cast in bronzeMalteseFalcon is cast in bronzeMalteseFalcon is cast in bronzeMalteseFalcon is cast in bronzeMalteseFalcon is cast in bronzeMalteseFalcon is cast in bronzeMalteseFalcon is cast in bronzeMalteseFalcon is cast in bronzeMalteseFalcon is cast in bronzeMalteseFalcon is cast in bronze
Send a message via AIM to MalteseFalcon
Re: New software installing

More important to me, when does Amazon Prime come to TiVo?
__________________
http://www.cableforum.co.uk/gifs/sigpic84934_2.gif
MalteseFalcon is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2019, 21:11   #28
denphone
Still alive and fighting
 
denphone's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: In the land of beyond and beyond.
Services: XL BB, 2 V6 boxes , XL TV.
Posts: 51,980
denphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver bling
denphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver bling
Re: New software installing

Quote:
Originally Posted by MalteseFalcon View Post
More important to me, when does Amazon Prime come to TiVo?
Its coming soon Mark.
__________________
“The only lesson you can learn from history is that it repeats itself”
denphone is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2019, 22:27   #29
Mr K
Lefty Liberal Remoaner
 
Mr K's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Services: TV, Phone, BB, a goldfish
Posts: 5,523
Mr K has a bronze arrayMr K has a bronze arrayMr K has a bronze array
Mr K has a bronze arrayMr K has a bronze array
Re: New software installing

Quote:
Originally Posted by BenMcr View Post
On the box go to Help & Settings > Help > Virgin TV > Settings > Advertising Preferences > Continue > Disable Relevant Advertising Setting
Thank you.

Hopefully they'll be highlighting this opt out (7 levels down from from Help & Settings ! ), and making customers aware they are being targeted with AdSmart. Could they use this info for any other purpose? E.g. selling user profiles to whoever wants it for general sales purposes?
Mr K is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2019, 23:43   #30
punkrock101
cf.member
 
Join Date: Jan 2007
Location: Newtownabbey
Age: 31
Services: Sky+HD with full viewing packages, Virgin Mix TV with a TiVo V6 box, VM VIVID 350 BB
Posts: 46
punkrock101 is an unknown quantity at this point
Re: New software installing

I have opted out of this rubbish I don't want my details sold to advertisers.
punkrock101 is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 04:00.


Server: xenon.zmnt.net
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.