Thread: Abu Hamza trial
View Single Post
Old 20-05-2014, 00:27   #8
Arthurgray50@blu
cf.mega poster

Arthurgray50@blu has a bronzed appealArthurgray50@blu has a bronzed appeal
Arthurgray50@blu has a bronzed appealArthurgray50@blu has a bronzed appealArthurgray50@blu has a bronzed appealArthurgray50@blu has a bronzed appealArthurgray50@blu has a bronzed appealArthurgray50@blu has a bronzed appealArthurgray50@blu has a bronzed appealArthurgray50@blu has a bronzed appealArthurgray50@blu has a bronzed appealArthurgray50@blu has a bronzed appealArthurgray50@blu has a bronzed appealArthurgray50@blu has a bronzed appealArthurgray50@blu has a bronzed appealArthurgray50@blu has a bronzed appealArthurgray50@blu has a bronzed appealArthurgray50@blu has a bronzed appealArthurgray50@blu has a bronzed appealArthurgray50@blu has a bronzed appealArthurgray50@blu has a bronzed appealArthurgray50@blu has a bronzed appeal
Re: Abu Hamza trial

There is one bad thing and one good thing, that has come out of this.

One the British Justice system is the bad thing, why did it take so long for him to be sent to USA - the pathetic Justice system. Wasted money out of the Taxpayer, through fat Lawyers after a quick buck.

The good thing - in the USA, they have Sparkie, and the American system don't muck about - Execute him - full stop.

He didn't care that his brothers killed innocent victims
Arthurgray50@blu is offline   Reply With Quote