Which? That the quote is genuinely from Hamas's founding charter, or that the statement itself is true? As far as the former is concerned, I only have Wiki to go on. As far as the latter is concerned, of course not, but I suspect we'll have to agree to disagree on that point.
Edit: Possibly a better source - see article 22
http://www.palestinecenter.org/cpap/...s/charter.html