Cable Forum

Cable Forum (https://www.cableforum.uk/board/index.php)
-   Security & Virus Discussion (https://www.cableforum.uk/board/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Still can't get on cable forum ! (https://www.cableforum.uk/board/showthread.php?t=33711029)

Itshim 12-05-2022 19:10

Still can't get on cable forum !
 
Don't normally use pc to get on this forum, simply not in room I use for this sort of thing . Given that when I had Kaspersky it blocked it l simply stopped trying. Now have bit defender and it also blocks it !!! Got granddaughter to try ,she has Kaspersky still and she was stopped as well. What's puzzling is that , when using Android or color l have no problems. Could be something set in Windows that they don't like ? The block says data leak or words to that effect :confused:

Dude111 12-05-2022 19:55

Hmmm can you get to http sites buddy?

Does city-data load for ya?

www.city-data.com/forum

Jaymoss 12-05-2022 19:58

Re: Still can't get on cable forum !
 
is your date and timezone set correctly? have no problem accessing here with bitdefender.

alanbjames 12-05-2022 20:21

Re: Still can't get on cable forum !
 
Since Bitdefender I myself have had no issues either, I to switched from Kaspersky.

Paul 13-05-2022 10:47

Re: Still can't get on cable forum !
 
Quote:

Originally Posted by Itshim (Post 36122123)
Don't normally use pc to get on this forum, simply not in room I use for this sort of thing . Given that when I had Kaspersky it blocked it l simply stopped trying. Now have bit defender and it also blocks it !!! Got granddaughter to try ,she has Kaspersky still and she was stopped as well. What's puzzling is that , when using Android or color l have no problems. Could be something set in Windows that they don't like ? The block says data leak or words to that effect :confused:

Whitelist the site, or better still just turn them off, they are a waste of time.

Itshim 14-05-2022 17:12

Re: Still can't get on cable forum !
 
Quote:

Originally Posted by Paul (Post 36122216)
Whitelist the site, or better still just turn them off, they are a waste of time.

Not bothered , the stats both put up just be made up ,given the numbers they claim to block ? . My "granddaughter " that set my and granddaughters Windows based m/c thinks that the way she set them up finds the protection here is old/weak by today's standards but as you hold nothing I care about . . She didn't do the tablet or smartphone which both have no problems . As I always say " just because you are paranoid it don't mean they are not after you ":erm: wouldn't even have thought about it if l hadn't tried from pc . Hay ho :D

---------- Post added at 17:12 ---------- Previous post was at 17:08 ----------

Quote:

Originally Posted by Dude111 (Post 36122129)
Hmmm can you get to http sites buddy?

Does city-data load for ya?

www.city-data.com/forum

Yp sure can on . This is the only ," normal" site ie not questionable ie tractors that it fails on

Jaymoss 14-05-2022 17:24

Re: Still can't get on cable forum !
 
Have you tried accessing it with Bit Defenders shields down? just to test? When you uninstalled Kaspersky did you check if the site loaded without it? Might not be the AV fault at all seeing as others can access the site with the same AV as you. Do you not find that strange?

OLD BOY 14-05-2022 20:44

Re: Still can't get on cable forum !
 
I find I can only access CF when using VM broadband.

Itshim 15-05-2022 17:19

Re: Still can't get on cable forum !
 
Quote:

Originally Posted by Jaymoss (Post 36122372)
Have you tried accessing it with Bit Defenders shields down? just to test? When you uninstalled Kaspersky did you check if the site loaded without it? Might not be the AV fault at all seeing as others can access the site with the same AV as you. Do you not find that strange?

My teccy "granddaughter" is convinced the problem ? Is her settings , very very strict on both the PC's and what she thinks is " old" software on cable forums site . She said and I quote "if I have couple of hours to spare I'll hack it to have a look" :shocked: l said don't bother l am not concerned just curious .

Paul 15-05-2022 23:05

Re: Still can't get on cable forum !
 
Quote:

Originally Posted by Itshim (Post 36122468)
..and what she thinks is " old" software on cable forums site .

It has nothing to do with "old software". :dozey:

Ken W 16-05-2022 07:59

Re: Still can't get on cable forum !
 
Quote:

Originally Posted by Paul (Post 36122488)
It has nothing to do with "old software". :dozey:

Sounds like the security software on their PC

Jaymoss 16-05-2022 11:27

Re: Still can't get on cable forum !
 
Sounds like the Granddaughter is a script kiddie and over protective of Granddad expecting him to not browse safely

Itshim 17-05-2022 13:22

Re: Still can't get on cable forum !
 
Quote:

Originally Posted by Ken W (Post 36122498)
Sounds like the security software on their PC

Tend to agree but that raises the question what is wrong with cf software ,as it is happy everywhere else I use :confused:

Paul 17-05-2022 13:25

Re: Still can't get on cable forum !
 
Quote:

Originally Posted by Itshim (Post 36122652)
what is wrong with cf software

Nothing.

Mick 17-05-2022 13:29

Re: Still can't get on cable forum !
 
Quote:

Originally Posted by Paul (Post 36122654)
Nothing.

Vouched.

I can get on CF on my PC, iPad & iPhone across multiple browsers, no issues or flags.


All times are GMT +1. The time now is 08:02.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.