Cable Forum

Cable Forum (https://www.cableforum.uk/board/index.php)
-   Virgin Media Internet Service (https://www.cableforum.uk/board/forumdisplay.php?f=12)
-   -   General : VM Upload Speed Increases (https://www.cableforum.uk/board/showthread.php?t=33707819)

devilincarnate 28-06-2019 21:58

VM Upload Speed Increases
 
Just done a speed test and now getting 20 on a 200 connection

SnoopZ 29-06-2019 00:09

Re: 200mb upload speed
 
Interesting, could you show us what config they have given you please?

devilincarnate 29-06-2019 05:54

Re: 200mb upload speed
 
Welcome back!
Sign in to view or modify your Hub 3.0 settings.
Password


Router status
Status
Downstream
Upstream
Configuration
Network Log
Refresh data
General Configuration
Network access
Allowed
Maximum Number of CPEs
1
Baseline Privacy
Enabled
DOCSIS Mode
Docsis30
Config file
xv9873254k;fg87dsfd;kfoA,.iyew


Primary Downstream Service Flow
SFID 20052
Max Traffic Rate 230000061
Max Traffic Burst 42600
Min Traffic Rate 0


Primary Upstream Service Flow
SFID 21526
Max Traffic Rate 22000061
Max Traffic Burst 42600
Min Traffic Rate 0
Max Concatenated Burst 42600
Scheduling Type BestEffort

RobboEdin 29-06-2019 10:53

Re: 200mb upload speed
 
1 Attachment(s)
Same here in Central Scotland:

SnoopZ 29-06-2019 11:26

Re: 200mb upload speed
 
1 Attachment(s)
Did you guys have to manually reboot and what firmware revision are you on?

---------- Post added at 10:26 ---------- Previous post was at 10:22 ----------

According to the VM page it should be 20mbit!!!! They sure kept this quiet, not rebooted yet but i did a few days ago and it didn't change.

https://www.virginmedia.com/shop/broadband/speeds

https://www.cableforum.uk/board/atta...1&d=1561800518

devilincarnate 29-06-2019 11:33

Re: 200mb upload speed
 
Thr net has been playing up and had to reboot yesterday evening and then this happened

---------- Post added at 10:33 ---------- Previous post was at 10:29 ----------

Quote:

Originally Posted by SnoopZ (Post 36000778)
Did you guys have to manually reboot and what firmware revision are you on?

---------- Post added at 10:26 ---------- Previous post was at 10:22 ----------

According to the VM page it should be 20mbit!!!! They sure kept this quiet, not rebooted yet but i did a few days ago and it didn't change.

https://www.virginmedia.com/shop/broadband/speeds

https://www.cableforum.uk/board/atta...1&d=1561800518

Yes I noticed this, this morning ?

SnoopZ 29-06-2019 11:59

Re: 200mb upload speed
 
Just rebooted, now have 20mbit upload! on 200mbit package.

---------- Post added at 10:59 ---------- Previous post was at 10:35 ----------

Could a Mod please edit the title to show there has officially been an increase according to VMs page?

devilincarnate 29-06-2019 12:01

Re: 200mb upload speed
 
Looks like they are starting to bring things in line

SnoopZ 29-06-2019 12:07

Re: 200mb upload speed
 
Quote:

Originally Posted by devilincarnate (Post 36000792)
Looks like they are starting to bring things in line

They kept this quiet, even the main news pages haven't caught up yet.

devilincarnate 29-06-2019 12:12

Re: 200mb upload speed
 
Has your internet been playing up the last couple of days?

SnoopZ 29-06-2019 12:18

Re: 200mb upload speed
 
Quote:

Originally Posted by devilincarnate (Post 36000796)
Has your internet been playing up the last couple of days?

Possibly as my download speed sometimes drops to 60mbit on a speed test, but i do have more devices and people in the house than normal so that maybe the reason, it hasn't gone off or anything though.

Synthetic 29-06-2019 12:23

Re: 200mb upload speed
 
Very nice, i wonder if they'll bring the 100meg config in line as well with a 10meg upload

SnoopZ 29-06-2019 12:25

Re: 200mb upload speed
 
I also wonder if they will drop the M50 package and have the minimum as M100 as 5 different packages is to many.

Kushan 29-06-2019 13:17

Re: 200mb upload speed
 
Still on 12Mbit here, even after a reboot.

SnoopZ 29-06-2019 13:39

Re: 200mb upload speed
 
Quote:

Originally Posted by Kushan (Post 36000815)
Still on 12Mbit here, even after a reboot.

There are a few people on the VM forum that also say they haven't had the increase yet, i wonder if it is tied to upstream channel qam.


All times are GMT +1. The time now is 03:30.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.